ΜΑΛΛΙΑ

Αν λατρεύεις τις πλεξούδες, πρέπει να δεις τα χτενίσματα από το Chanel Métiers d’Art show

Είναι Δευτέρα, έχει κρύο, είναι χειμώνας και ψάχνεις αυτές τις μικρές αφορμές για να ανεβάσεις τη διάθεσή σου, να ξεκινήσει η εβδομάδα σου δημιουργικά και να οργανωθείς παράλληλα για τις χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις σου. Δεν είσαι η μόνη. Είμαστε μαζί σου και είμαστε εδώ για να σου δώσουμε την έμπνευση που χρειάζεσαι.

Ή για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς θα αφήσουμε το οίκο Chanel και πιο συγκεκριμένα τον διάσημο hairstylist Sam McKnight να μας εντυπωσιάσει με τα χτενίσματα που δημιούργησε για λογαριασμό του αγαπημένου Γαλλικού Οίκου.

A post shared by CHANEL (@chanelofficial) on

 

Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, στο Αμβούργο, τη γενέτειρα του Karl Lagerfeld, και πιο συγκεκριμένα στο εμβληματικό Elbphilharmonie (Μέγαρο της Φιλαρμονικής) διοργανώθηκε το φετινό Metiers d’Art show 2018 του οίκου Chanel, όπου παρουσιάστηκε η Pre-Fall συλλογή.

A post shared by CHANEL (@chanelofficial) on

 

Κι όπως καταλαβαίνεις, εκτός από τη συλλογή που ήταν εμπνευσμένη από τη γερμανική κουλτούρα και αισθητική των 60s, τα γνωστά μοντέλα που πήραν μέρος στην επίδειξη (βλέπε Kaia Gerber,Anna Evers) και τις ”διάσημες μούσες” του Οίκου στο front row (βλέπε Kristen Stewart, Lily-Rose Depp), από την προσοχή μας δε θα μπορούσαν να ξεφύγουν οι εντυπωσιακές πλεξούδες ψαροκόκαλο των μοντέλων σε διάφορες εκδοχές δια χειρός Sam McKnight.

 

Η τελική πινελιά στα χτενίσματα -για άλλη μία φορά- μπήκε με τα μεγάλα αξεσουάρ που συνδυάζονταν με τις πλεξούδες και παρέπεμπαν σε ναυτικό θέμα: Καρφίτσες στολισμένες με διαμάντια και το brand name του Οίκου, μαύρες κορδέλες πιασμένες με διαφορετικό τρόπο, βέλο και ναυτικά καπέλα ήταν μόνο μερικά από αυτά.

 

Κι αν με ρωτάς, ναυτικό καπέλο δεν θα έβαζα στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, αλλά μία πλεξούδα ψαροκόκαλο με ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ σίγουρα θα την έκανα.