ΜΑΛΛΙΑ

Το blunt bob της Blake Lively μπορείς να το κάνεις κι εσύ

Η Blake Lively, μεταξύ άλλων, είναι πολύ γνωστή για τα υπέροχα μαλλιά της. Είτε είναι ίσια, είτε σε ανάλαφρους κυματισμούς, πλεγμένα σε braids ή πιασμένα σε ένα ponytail, έχει πάντα ένα εξαιρετικό hairstyle να δείξει. Με τα Old Hollywood style χτενίσματα να είναι τα αγαπημένα της και να την χαρακτηρίζουν πια, η Blake Lively έχει καταφέρει να είναι μία από τις διάσημες hair influencers.

Σε μία πρόσφατη εμφάνισή της στο Los Angeles, σε προβολή της νέας της ταινίας ”All I See Is You”, η 30χρονη ηθοποιός απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι μπορεί να υποστηρίξει ένα θηλυκό αλλά και retro στιλ, που ομολογουμένως της πάει πολύ. Θα προσπεράσω το εξαιρετικό two-piece λευκό outfit με εξαιρετική λεπτομέρεια στο σακάκι και θα σταθώ στο ακόμα καλύτερο beauty look της. Τα ματ κόκκινα χείλη ήταν ό,τι χρειαζόταν το λευκό του ρούχου για να πάρει μία κομψή αλλά και glam αίσθηση. Αυτό όμως που έκανε περισσότερη εντύπωση ήταν το volumized blunt bob. Πιθανότατα, η Blake Lively δεν αποχωρίστηκε την μακριά της κώμη, απλά άφησε να δημιουργήσουν ένα fake lob με όγκο για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν και η όμορφη Blake είναι από τις λίγες celebrities που δεν έχουν μπει στον πειρασμό του καρέ, αυτό ίσως είναι μία δοκιμή.

Photo by Blair Raughley/Invision for Open Road Films/AP Images

Να λοιπόν, που το καρέ μπορεί να γίνει πραγματικά ένα αξεσουάρ σε μία ξεχωριστή εμφάνιση. Ακόμα κι αν έχεις μακριά μαλλιά, δεν χρειάζεται να τα αποχωριστείς. Ένα καλό ίσιωμα που θα τους δώσει όγκος και πολλά τσιμπιδάκια ή οι τεχνικές του κομμωτή σου θα σου χαρίσουν ένα υπέροχο bob hairstyle που θα τραβήξει τα βλέμματα. Και πού ξέρεις; Μπορεί να σε ενθουσιάσει και τελικά να το πάρεις κι εσύ απόφαση.

Photo by Blair Raughley/Invision for Open Road Films/AP Images

 

Κεντρική φωτογραφία: Blair Raughley/Invision for Open Road Films/AP Images