ΜΑΛΛΙΑ

Έλα πιο κοντά

Σε περίπτωση που νομίζεις ότι τα κοντά μαλλιά δεν συνδυάζονται με στιλ και γκλάμορους εμφανίσεις, αυτό το θέμα σου αποδεικνύει το ακριβώς το αντίθετο.  Έχω κοντά μαλλιά από πάντα. Και πάντα κάπως διαφορετικά κοντά. Κοντά όμως για χρόνια, με στιλ και έναν αλλιώτικο αέρα. Κι εννοείται ότι μπορώ να κάνω εντυπωσιακές αλλαγές εύκολα κι έτσι απλά.

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Αντίγραψε/υιοθέτησε  τα παρακάτω χτενίσματα ανάλογα με το στιλ που θες να δώσεις στις εμφανίσεις σου. Τολμηρή και περιπετειώδης, μυστηριώδης και σέξι ή πιο ανεπιτήδευτη και χαλαρή; Εσύ αποφασίζεις.

Ανεπιτήδευτη

Αυτό το pixie χτένισμα δίνει θηλυκότητα και αναδεικνύει την πιο γλυκιά κι ανάλαφρη πλευρά σου.

 

How to: Αν τα μαλλιά σου είναι σγουρά όπως τα δικά μου για να πετύχεις αυτό το ίσιωμα με όγκο στην ρίζα, χωρίς να φριζάρει χρειάζεσαι τα εξής: μια στρογγυλή βούρτσα, μια κρέμα λείανσης και σωστή χρήση του σεσουάρ. Μετά το λούσιμο σκούπισε καλά τα μαλλιά σου με πετσέτα κι άπλωσέ τους την κρέμα. Έπειτα στερέωσε τα μισά μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού σου και ξεκίνα να δουλεύεις ένα μικρό τμήμα κάθε φορά. Για να προχωράς στην επόμενη τούφα σιγουρέψου ότι η προηγούμενη είναι τελείως στεγνή.

Έξτρα συμβουλή: Για να αποφύγεις το φριζάρισμα να κρατάς το στόμιο του σεσουάρ προς τα κάτω και να περνάς πάντα στο τέλος από κει που έχεις στεγνώσει κι ισιώσει κρύο αέρα.

Τολμηρή

Το εντυπωσιακό εδώ είναι η μπούκλα-δαχτυλίδι. Πρόκειται για κυματιστό λουκ που συνήθως σκληραίνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, αλλά έχει μεγάλο ενδιαφέρον όταν συνδυαστεί με λάμψη στα ζυγωματικά και στα χείλη. Συνδυάζεται τέλεια με κοστούμι.

 

How to: Για να πετύχεις μπούκλα-δαχτυλίδι πρέπει να χρησιμοποιήσεις ένα μικρό ψαλίδι για μπούκλες. Αφού τυλίξεις όλες τις τούφες μετά τις αφήνεις να κρυώσουν και χτενίζεις απαλά με τα δάχτυλα.

Έξτρα συμβουλή: Όσο πιο ανακατεμένες κι αν οι οι μπούκλες σου είναι ακόμη πιο ωραίο. Ψέκασε με σπρέι λάμψης ή κρατήματος, ανάλογα με το τι υφή θες να έχουν τα μαλλιά σου.

Σέξι

Αυτό είναι ένα πιο ροκ και σέξι χτένισμα που φοριέται πολύ αν θες να τονίσεις και το έντονο μακιγιάζ των ματιών σου. Ταιριάζει τέλεια με γυμνούς ώμους και αναδεικνύει πολύ την πιο αισθησιακή πλευρά σου.

 

How to: Σ’ αυτό ακολουθείς ακριβώς τα βήματα του στυλ ανεπιτήδευτη και τολμηρή κι απλώς στο τέλος σηκώνεις προς τα πάνω τα μαλλιά σου, δουλεύοντάς τα με τα δάχτυλά σου.

Έξτρα συμβουλή: Εδώ θες δυνατό κράτημα. Οπότε πέρασε λακ στα χέρια σου και δούλεψε τις άκρες και την κίνησή σου προς τα πάνω. Τόσο απλά.

Ό,τι κι αν επιλέξεις να κάνεις, το νου σου στο λαμπερό χαμόγελο, που αφήνεις στο πέρασμά σου.

χρόνια πολλά και καλά

 

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Μαλλιά: Γιασμίν Σφακιανάκη από τα κομμωτήρια TEO HAIR DESIGN

Αξεσουάρ: My Rio by Evinhia