ΜΑΛΛΙΑ

Τα 5 ξανθά του Hollywood που όλες ζηλέψαμε

Όσες είχαν την ιδέα να περάσουν από το ξανθό χρώμα, γνωρίζουν πολύ καλά πως τόσο το να το πετύχεις ακριβώς στην απόχρωση που θέλεις όσο και το να το διατηρήσεις, δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Πέρα από έναν έμπειρο κομμωτή χρειάζεται και η δική σου δεξιοτεχνία για να αποφύγεις τις τεχνικές και τα λάθη που θα ταλαιπωρήσουν το χρώμα στα ξανθά μαλλιά σου και θα σε στείλουν μία ώρα αρχύτερα (ξανά) στο κομμωτήριο.

Είναι γνωστό πώς κάποιες γυναίκες τα καταφέρνουν λίγο καλύτερα στο ξανθό από κάποιες άλλες, πράγμα που συμβαίνει και στο red carpet, όπου ορισμένες κυρίες μας άφησαν με την απορία: Μα πώς τα καταφέρνουν;

Σίγουρα, η βοήθεια των ειδικών δε λείπει, ωστόσο μερικές έχουν αποδείξει πως γνωρίζουν από μόνες τους πολύ καλά τον τρόπο για να εντυπωσιάσουν με το ξανθό τους χρώμα και να αποτελέσουν έμπνευση για τις γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο. Επιλέγουν, βλέπετε, πάντα αυτό που τους ταιριάζει.

Εμείς, ξεχωρίσαμε τα 5 ωραιότερα Hollywood blondes (σε κάθε πιθανή απόχρωση)  και δεν έχουμε παρά να τα μοιραστούμε μαζί σας.

Πρωταγωνίστριες οι Margot Robbie, Gwen Stefani, Reese Witherspoon, Kim Kardashian και Scarlett Johansson.

 

 

Λοιπόν, ποιο θα διαλέξεις;