ΜΑΛΛΙΑ

Η Emilia Clarke με τα πιο κοντά μαλλιά που την έχουμε δει ποτέ

'Εχουμε ξαναπεί πως το φθινόπωρο είναι η ιδανικότερη εποχή για αλλαγές. Είτε αυτές αφορούν στη ζωή μας, είτε στη διακόσμηση του σπιτιού μας,  είτε στην εμφάνισή μας. Υπάρχει κάτι πιο αναζωογονητικό από το να σε βρει η νέα σεζόν ανανεωμένη και με νέα κουπ

Αυτής της λογικής φαίνεται να είναι και η Emilia Clarke, η οποία αποφάσισε να αποχωριστεί το εμβληματικό κοντό καρέ της, λέγοντας το μεγάλο «ναι» σε ένα πιο κοντό, pixie hairlook με έντονη φράντζα που έφτανε έως το ύψος των αυτιών.

 

Η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones έκανε το ντεμπούτο της με το νέο της hairlook στο Hollywood Bowl, ενώ πριν λίγες ώρες ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία από την ώρα της αλλαγής. «Λατρεύω τα μακριά μαλλιά, αλλά πάντα ονειρευόμουν να τα κόψω και να κάνω ένα κοντό pixie κούρεμα. Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν ταιριάζει στο πρόσωπό μου» είχε πει στο Harper’s Bazaar.

 

 

Όσον αφορά στο χρώμα, η Emilia αποφάσισε να σκουρύνει ελαφρώς την ξανθιά απόχρωση ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και την hairstylist της, Jenny Cho για αυτή την αλλαγή.

 

Κι αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, ναι, το νέο της κούρεμα της πάει πολύ.

Κεντρική Φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP