ΜΑΛΛΙΑ

Τι είναι τα “micro” fringes που επιστρέφουν από τα 90s;

Τα φετινά trends σε μόδα και ομορφιά έχουν μία τάση νοσταλγίας αφού οι πασαρέλες θυμούνται τις περασμένες δεκαετίες και επαναφέρουν iconic looks. Αυτό το καλοκαίρι, τα beauty trends έχουν κάνει μία ωραία αναδρομή σε τάσεις που θα θυμούνται σίγουρα οι μεγαλύτερες και θα μάθουν οι νεότερες.

Από την Χριστίνα Θεοδωροπούλου

Παρατήρησες το comeback της μπλε σκιάς ή της καφέ απόχρωσης στα κραγιόν; Ήρθε η ώρα να δώσεις και λίγη σημασία στα “micro fringes” ή κοινώς στις κοντές αφέλειες, μία τάση που έκανε την επανεμφάνισή της στις πασαρέλες του καλοκαιριού και πρώτη η Michelle Williams το υιοθέτησε.

© Getty Images / Ideal Image

Αν σκέφτεσαι κι εσύ να κόψεις τα μαλλιά σου και οι αφέλειες δεν είναι εκτός των προτιμήσεών σου τότε σκέψου τις κοντές αφέλειες, μία ωραία εναλλακτική βγαλμένη από τα 90s. Η Winona Ryder και η Gwen Stefani είναι δύο celebrities που θυμόμαστε για το hairstyle τους τη δεκαετία του ’90. Η πρώτη με ένα super stylish pixie haircut και η δεύτερη με ένα messy εκκεντρικό hairstyle τα οποία ολοκλήρωσαν με κοντές αφέλειες.

Χρειάζεται όμως να μεταφερθείς στο σήμερα και να δεις πως θα υιοθετήσεις το trends με τα σύγχρονα δεδομένα στα beauty trends.

Alexander Wang – Από την πρόσφατη πασαρέλα του για το καλοκαίρι με πιο rock ύφος.

Τα micro fringes όπως τα πρότεινε ο Cavalli στο summer catwalk.

Σε μία πιο glam εκδοχή από τον οίκο  Bottega Veneta.

 

Flashback!

H Winona Ryder το 1990.

Η Gwen Stefani το 1996.

 

Πριν κόψεις τα μαλλιά σου αφέλειες καλό είναι να κάνεις μία ερώτηση στον κομμωτή σου για μία συμβουλή. Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι για να κάνεις κι εσύ micro fringes και να ταιριάζουν απόλυτα στο προσωπικό σου στυλ.