ΜΑΛΛΙΑ

3 διάσημες που έχουν παραδεχτεί πως δεν λούζονται (πάντα) με σαμπουάν

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Αν νόμιζες πως οι celebrities στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας και των μαλλιών τους ξοδεύουν μία περιουσία, μάλλον κάνεις λάθος. Οι διάσημες κυρίες του διεθνούς jet set έχουν τα δικά τους «μυστικά ομορφιάς», που πολλές φορές ξεφεύγουν από τα κλασικά, καθιερωμένα.

DIY συνταγές με φυσικά συστατικά, ασυνήθιστα συστατικά, περίεργα beauty tips- και αρκετές παραξενιές- είναι μόνο μερικά από αυτά που συμπεριλαμβάνονται στο μενού, αντικαθιστώντας πολλές φορές ακόμη και το κλασικό σαμπουάν στα μαλλιά τους. Παρακάτω λοιπόν, συγκεντρώσαμε 3 διάσημες κυρίες που έχουν παραδεχτεί δημοσίως πως δεν λούζονται πάντα με σαμπουάν. Από εμένα, αν με ρωτάς πάντως, είναι όχι.

Bella Thorne

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Η ηθοποιός που έχουμε αγαπήσει από τις ταινίες της Disney, ανέβασε ένα βιντεάκι στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram στο οποίο φαινόταν πως λούζει τα μαλλιά της με μπύρα.

«Για όλους αυτούς που αναρρωτιούνται, ναι,  είναι μπύρα. Ανοίγει φυσικά τα μαλλιά και οι περισσότεροι λένε πως είναι καλό. Στην επόμενη ταινία τα μαλλιά μου πρέπει να είναι μελί ξανθά, οπότε εξοικονομώ χρόνο από το κομμωτήριο…» σχολίασε χαρακτηριστικά από κάτω. Μπύρα στα μαλλιά; Η αλήθεια είναι πως δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε πως το ξέβγαλμα με μπύρα και μετά η έκθεση στον ήλιο, μπορεί να δημιουργήσει φυσικές ανταύγειες, κάνοντας τα μαλλιά να δείχνουν μεταξύ άλλων πιο λαμπερά. Παράλληλα, δεν είναι λίγα τα  προϊόντα μαλλιών περιέχουν μπύρα στη σύνθεσή τους.

Suki Waterhouse

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suki (@sukiwaterhouse) on

Όταν το είχαμε πρωτοδιαβάσει σε συντευξή της, πιστέψαμε πως κάνει πλάκα. Παρόλα αυτά, η Suki το εννούσε. «Δεν μου αρέσουν τα μαλλιά μου μετά το μπάνιο, έτσι λεία και χωρίς όγκο και γι αυτό τα ξεπλένω με Coca-Cola που τους δίνει μια πιο έντονη και με όγκο υφή, σαν να πέρασα μόλις από τον Αμαζόνιο!».

Από τι να ξεκινήσουμε; Από το γεγονός πως θεωρεί άτονα τα φρεσκολουσμένα μαλλιά της; Ή απ’ ότι τα ξεπλένει με Coca Cola προκειμένου να τους δώσει extra υφή και όγκο; Συγγνώμη, Suki, αλλά δεν θα πάρουμε.

Nicole Kidman

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

Αν ζήλευες τις πυκνές κόκκινες μπούκλες της Nicole Kidman, δεν έχεις παρά να ρίξεις μία ματιά στο ψυγείο σου. Όπως έχει αποκαλύψει παλαιότερα σε συνέντευξή της η ηθοποιός «εάν έχεις κόκκινα μαλλιά, δοκίμασε να τα λούσεις με χυμό cranberry. Αν πάλι είσαι ξανθιά δοκίμασε ένα ξέβγαλμα με σαμπάνια».

Τάδε έφη Nicole και αν κρίνουμε από τα μαλλιά της, κάτι θα ξέρει, αλλά σαμπάνια ή χυμό cranberry στα μαλλιά μας δεν θα ρίξουμε. Θα αρκεστούμε στο σαμπουάν, το conditioner, τη μάσκα και τα λαδάκια μας. Αυτά.

Κεντρική Φωτογραφία:Photo by Charles Sykes/Invision/AP