ΜΑΛΛΙΑ

Σε αυτό το brunch θα βρεις το μυστικό για λαμπερά μαλλιά

Οι Κυριακές είναι ευλογημένες μέρες. Είναι οι μέρες που δεν βάζεις ξυπνητήρι, σηκώνεσαι αργά -γιατί προφανώς το Σάββατο έχεις ξενυχτήσει- τα πάντα κινούνται σε χαλαρούς ρυθμούς, δεν έχεις τόοοσες υποχρεώσεις και πεινάς. Εστιάζω στο τελευταίο. Προφανώς και έχεις χάσει το πρωινό αλλά δεν είναι ώρα και για το μεσημεριανό. It's brunch time! Η νέα μόδα- συνήθεια στο φαγητό μας, που δεν ξέρω για εσένα- αλλά για εμάς, τα κορίτσια του Ladylike- έγινε λατρεία. Μερικά τηλέφωνα στην παρέα και φύγαμε. Γιατί το brunch, δεν είναι μόνο το φαγητό, είναι η παρέα, είναι η συναναστροφή, είναι οι έγνοιες που ξεχνάς.

Ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα μου στέκια στην Αθήνα για brunch; Το Estrella, φυσικά. Και δεν είναι μόνο το ήδη μεγάλο μενού του (και τα pancakes που λατρεύω), είναι οι εκπλήξεις και οι νέες συνταγές που κάθε φορά μπαίνουν στο πρόγραμμα ικανοποιώντας ακόμη και τις πιο απαιτητικές beauty addicts, όπως εγώ. Ναι καλά διάβασες, beauty addicts. Κι αν αναρωτιέσαι τι σχέση μπορεί να έχει το brunch με το beauty κόσμο θα σου πω, πως το Estrella δημιούργησε ένα brunch σε συνεργασία με τη Garnier και τα αγαπημένα προίόντα περιποίησης μαλλιών Botanic Therapy αποκλειστικά για όλες εμάς που θέλουμε να έχουμε λαμπερά μαλλιά.

 

Τρεις αποκλειστικές συνταγές  βασισμένες μόνο στα πιο λαχταριστά συστατικά των αγαπημένων μας σειρών της  Botanic Therapy μας εμπνέουν και γίνονται… #sintagesAgapis στο πιο νόστιμο brunch, δια χειρός του head chief του Estrella, Δ. Κοπαράνη. Και όπου αγαπημένες σειρές βλέπε την Maple Healer για επανόρθωση και αναδόμηση των μαλλιών, την Oat Milk με κρέμα ρυζιού και γάλα βρώμης ιδανική για την περιποίηση και ενυδάτωση των κανονικών- λεπτών μαλλιών με ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής και τη σειρά Honey Treasures που προσφέρει τη θρέψη του μελιού στα κατεστραμμένα μαλλιά σου.

 

Τώρα ξέρεις, πως το σιρόπι σφένδαμου, το μέλι, η βρώμη, τα φρούτα, αν δεν ήταν συστατικά του Botanic Therapy, θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι brunch! Και μάλιστα το πιο τέλειο beauty brunch της πόλης.

 

Γιατί τώρα, εκτός από το φαγητό και την καλή παρέα, φεύγοντας θα ξέρεις τα μυστικά για να είναι πάντα τέλεια τα μαλλιά σου.

Πού μπορείς να το απολαύσεις; Στα 3 καταστήματα Estrella  Αττικής (κέντρο), στην Κηφισιά, στην Γλυφάδα και στη Θεσσαλονίκη  έως 21/12. Plus: Μην ξεχάσεις, φωτογράφισε το πιάτο σου, για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό της Garnier στο Instagram . Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρεις… στο πιάτο σου!