ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Βήμα- βήμα σου δείχνουμε πώς θα πετύχεις ένα φυσικό καθημερινό μακιγιάζ

Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που τους αρέσει το έντονο μακιγιάζ, ίσως αυτό το άρθρο σε βρίσκει παντελώς αδιάφορη. Αν πάλι, σου αρέσει το πιο διακριτικό, φυσικό makeup look, τότε πολλές φορές θα έχεις αναρωτηθεί με ποιον τρόπο μπορείς να το πετύχεις στην καθημερινότητά σου.

Αυτή τη φορά, η γνωστή Youtuber και makeup artist, Eman, αναλαμβάνει δράση και μας δείχνει τον τρόπο να πετύχουμε ένα φρέσκο φυσικό μακιγιάζ, ιδανικό για κάθε περίσταση, ετοιμάζοντας το παρακάτω makeup tutorial στο κανάλι της στο Youtube.

A post shared by Eman (@eman) on

Δοκιμάζοντας τα νέα foundation από τη Nars (θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora), ξεκινά προετοιμάζοντας την επιδερμίδα της με  ένα ενυδατικό serum σε μορφή mist και συνεχίζει φορώντας την ενυδατική κρέμα Korres και ένα κρεμώδες illuminator για λάμψη εκ των έσω. Βασικό εργαλείο της, το beautyblender που  εξασφαλίζει ομοιόμορφη εφαρμογή του μακιγιάζ της. Foundation, concealer, contouring, απαλό ρουζ, μάσκαρα, σκιές στα μάτια και λάμψεις στα ψηλά σημεία του προσώπου της. Όλες οι λεπτομέρειες για την εφαρμογή τους, στο παρακάτω βίντεο.

 

Κεντρική Φωτογραφία: www.instagram.com/eman