VIVIANE' S BEAUTY TALKS

Tropical Vibes: Το μακιγιάζ που ταιριάζει τέλεια με τη μαυρισμένη επιδερμίδα σου

24 media

Είναι μία από τις πιο hot - και αγαπημένες μας- καλοκαιρινές τάσεις από τη διακόσμηση, το outfit μέχρι και το μακιγιάζ μας. Σε αυτό το τελευταίο κάναμε focus. Γιατί, όπως έχουμε ξαναπεί, μαυρισμένη επιδερμίδα, καλοκαίρι και #tropicalmood πάνε μαζί.

Θέλεις γιατί λατρεύουμε το πράσινο χρώμα, τη sunkissed επιδερμίδα, τα έντονα χρώματα, τους συνειρμούς που έρχονται στο μυαλό μας όταν ακούμε τη λέξη τροπικός (aka εξωτικές παραλίες με καταγάλανα νερά, τεράστιες αμμουδιές και πυκνή βλάστηση). Αφήσαμε ελεύθερη τη φαντασία μας, απευθυνθήκαμε στην makeup expert της καρδιάς μας aka Ολίβια Σαχινίδου aka τον άνθρωπο που επικοινωνούμε πλέον μόνο με το βλέμμα, προκειμένου να μας δείξει πώς θα το πετύχουμε το πιο εξωτικό- τροπικό μακιγιάζ της σεζόν και φυσικά να μοιραστεί μαζί μας πολύτιμες συμβουλές και τα προϊόντα  για ένα άψογο- sexy αποτέλεσμα (οκ βοήθησε και το background λιγάκι).

Σύμμαχοι

24 media

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson/ 24media

Χρησιμοποιήσαμε: Την παλέττα Σκιών Cover Shot Eye Palette της Smashbox στην απόχρωση Bold Glitter, τη μονή σκιά της MAC, Dazzleshadow στην απόχρωση Try Me On, το κρεμώδες bronzer (Sun-Kissed Veil) από τη  Mediterranean Escape Summer collection της Laura Mercier, τη Highlighting Powder της Bobbi Brown στην απόχρωση Bronze Glow, το νέο limited edition setting spray Prep + Prime Fix+ Mini της MAC με ανανά , τη μασκαρα Too Faced Damn Girl!, το μολύβι για το χειλιών MAC στην απόχρωση Cherry και κραγιόν από τη σειρά της MAC Liptensity Lipstick στην απόχρωση lobster.Τέλος,  στα φρύδια απλώσαμε το soap brow.

Επιδερμίδα

24 media

Η μαυρισμένη επιδερμίδα που αποκτούμε το καλοκαίρι έχει μεγαλύτερη ομοιομορφία και έτσι μας «επιτρέπει» να χρησιμοποιούμε λιγότερα προϊόντα για τη βάση του μακιγιάζ. Γενναιόδωρες ποσότητες από bronzer, λάμψεις και ρουζ είναι αυτές που θα κάνουν το μαύρισμά μας πιο τροπικό.

Μάτια

24 media

Τα μάτια ντύθηκαν σε τυρκουάζ αποχρώσεις. Αρχικά, επιλέξαμε μία μεταλλική τυρκουάζ σκιά φορώντας την σε όλο το μάτι, σαν να καναμε smokey eyes, και συνεχίσαμε απλώνοντας στο κέντρο των βλεφάρων μια αντίστοιχη τυρκουάζ απόχρωση αλλά με πιο ιριδίζον φινίρισμα για να δώσουμε extra λάμψη. Για τα φρύδια επιλέξαμε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς χρώμα, που δημιουργούσε ένα πιο wet αποτέλεσμα- ιδανικό για κάθε δροσερό καλοκαιρινό look. Ολοκληρώσαμε βάζοντας μερικές στρώσεις με μαύρη μάσκαρα, δίνοντας έμφαση στις πάνω βλεφαρίδες.

Extra Tip: Αν θέλεις ένα ακόμη πιο exotic αποτέλεσμα, μπορείς να επιλέξεις μία πράσινη μάσκαρα, αντί της κλασικής μαύρης.

24 media

*Η λεπτομέρεια για ακόμη πιο sexy αποτέλεσμα στο μακιγιάζ ματιών: Με το πινελάκι τραβήξαμε προσεκτικά την πράσινη σκιά προς την εξωτερική γωνία των άνω βλεφάρων, ώστε να σχηματίσει ένα πλάγιο V. Με αυτόν τον τρόπο, το βλέμμα δείχνει ακόμη πιο σαγηνευτικό και sexy.

Χείλη

24 media

Ολοκληρώσαμε επιλέγοντας για τα χείλη ένα κρεμώδες φωτεινό πορτοκαλί κραγιόν, που έκανε την τέλεια αντίθεση τόσο με τη μαυρισμένη επιδερμίδα, όσο και με τις τυρκουάζ αποχρώσεις στα μάτια.

Ready to go!

24 media

Για τα μαλλιά επιλέξαμε ένα wet look χρησιμοποιώντας το spray-gel της Kérastase, Materialiste.

«Όταν ζεις ανάμεσα στο γκρίζο του ουρανού και του τσιμέντου, λαχταράς χρώματα. Αυτό ακριβώς προσφέρει το φετινό καλοκαιρινό look» είπε ο διάσημος makeup artist Tom Pecheux, Global Beauty Director του οίκου YSL Beauté , για την καλοκαιρινή συλλογή, δίνοντας την τέλεια προτροπή να δοκιμάσεις το tropical makeup look.