ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το teaser video της νέας συλλογής μακιγιάζ της Kat Von D θα σε κάνει να περιμένεις στην οθόνη σου μέχρι το Μάιο

Η Kat Von D (ή αλλιώς Katherine Von Drachenberg) είναι μία γυναίκα ανατρεπτική. Μια γυναίκα που εκφράζεται μέσα από διάφορες μορφές τέχνης, αγαπά το μαύρο και το κόκκινο χρώμα, την γκόθικ αισθητική αλλά και οτιδήποτε αποπνέει θηλυκότητα. Εξάλλου, όπως έχει δηλώσει η ίδια, το κλασικό με το ροκ είναι ένας από τους συνδυασμούς που την εμπνέεουν σε όλους τους τομείς.  Καλλιτέχνιδα, μουσικός,  tatoo artist, συγγραφέας, η Kat- εκτός από τους εκατομμύρια θαυμαστές της στα social media-  το 2008  δημιούργησε σε συνεργασία με τα Sephora, την Kat Von D Beauty, μια μάρκα μακιγιάζ τόσο ανατρεπτική, όσο εκείνη.

Δίνοντας βήμα στην προσωπικότητα του κάθε ατόμου και στην ελεύθερη έκφραση, η Kat Von D Beauty έγινε γρήγορα γνωστή και πλέον ξεχωρίζει για το μοναδικό στυλ της. (Να σου θυμήσω σε αυτό το σημείο πως το brand έχει έρθει στην Ελλάδα από τον περασμένο Σεπτέμβριο αποκλειστικά στα Sephora).

A post shared by Kat Von D (@thekatvond) on

 

Το brand φέτος κλείνει τα 10 χρόνια (2008-2018) και με αφορμή  αυτά τα «γενέθλια», η Kat Von D ετοίμασε μία επετειακή συλλογή, την “Kat Von D Beauty’s 10-Year Anniversary Collection”, που όπως όλα δείχνουν, φαίνεται να είναι η πιο inspiring και glam συλλογή του brand μέχρι στιγμής. Μία πρώτη ματιά στο  teaser βίντεο που ανέβασε η Kat στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram είμαι σίγουρη πως α) θα σε πείσει και β) θα σε κάνει να κολλήσεις στον υπολογιστή σου μέχρι το Μάιο.

A post shared by Kat Von D (@thekatvond) on

 

«Τους τελευταίους τέσσερις μήνες δουλεύω σκληρά προκειμένου να βγει αυτό το βίντεο για την Kat Von D Beauty’s 10-Year Anniversary Collection και σχεδόν είναι έτοιμο. Ήθελα η ιστορία της Kat Von D Beauty να ειπωθεί μέσα από τη φωνή 10 γυναικών που είναι οι σύγχρονες μούσες μου. Μερικές από αυτές  ίσως να τις γνωρίζετε ήδη και οι υπόλοιπες είναι αυτές που πρέπει να μάθετε. Αυτές οι 10 μούσες με ενέπνευσαν όχι μόνο με την εξωτερική ομορφιά τους, αλλά μέσω του τρόπου έκφρασης και την τέχνη τους. Αναμένω να γνωρίσετε αυτές τις μούσες και να δείτε σύντομα ολόκληρο το βίντεο.»

Και τώρα έρχομαι να σε ρωτήσω, μετά από αυτό το teaser δεν έχεις αγωνία να δεις τη νέα συλλογή της Kat Von D;

Stay tuned…

Κεντρική ΦΩτογραφία: Instagram/ Kat Von D