FOUNDATION

Το σημείο του προσώπου σου που ξεχνάς να βάλεις foundation

Γιορτινό flawless μακιγιάζ χωρίς foundation γίνεται; Δε γίνεται! Και όμως, παρά το γεγονός πως το makeup είναι από τα must have του νεσεσέρ μας, πολλές φορές στην προσπάθειά μας να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ή να πετύχουμε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα (ok κάποιες φορές είναι το γεγονός ότι απλά δεν πάει ο νους μας) δεν το απλώνουμε σωστά ή σε όλα τα σημεία του προσώπου μας. Το σημείο που κατά γενική ομολογία των makeup artists ξεχνάμε πιο συχνά; Τα βλέφαρά μας.

Ναι καλά διάβασες; Μήπως μόλις συνειδητοποιήσεις πως το ίδιο κάνεις και εσύ;

 

Γιατί, δεν είναι μόνο οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια που πρέπει να καλύπτονται αλλά και το πάνω μέρος των ματιών, όπως το κινητό βλέφαρο μέχρι τα φρύδια, όπου υπάρχουν σκιές που πρέπει να καλυφθούν. Απλώνοντας το foundation ταμποναριστά στο καπάκι των ματιών σου, εξαλείφεις κάθε σκιά, μικρή φλέβα, σημάδι κούρασης που υπάρχει στο βλέμμα σου και σε κάνει να δείχνεις ταλαιπωρημένη.

Με αυτόν τον τρόπο, όλο το πρόσωπό σου δείχνει πιο λαμπερό και φωτεινό από ποτέ. Επιπλέον, το foundation στα μάτια σου χρησιμεύει ως τέλεια  βάση για τις σκιές ματιών, αν θέλεις να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια και να γράφουν καλύτερα στο γιορτινό μακιγιάζ σου.