BELLA HADID

Το ombre glitter smokey eye της Bella Hadid #MakeupGoals

Δεν είναι μόνο τα beauty trends που μας παρουσιάζουν οι μεγάλοι οίκοι στα fashion shows, είναι και τα looks των διάσημων κυριών στο front row των επιδείξεων ή στα after-show party, αποτελώντας έμπνευση για τις δικές μας εμφανίσεις. Αυτή τη φορά, η Bella Hadid μπαίνει στο beauty στόχαστρό μας με το υπέροχο μακιγιάζ της, δια χειρός του makeup artist, Hung Vanngo.

Ακολουθώντας μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στο φθινοπωρινό μακιγιάζ που θέλει τα smokey eyes να κάνουν δυναμικό comeback στην πιο εξελιγμένη εκδοχή τους, το supermodel  επέλεξε ένα ombre glitter smokey eye συνδυάζοντας από τη μία πλευρά ασημί, bronze και λαδί-γκρι αποχρώσεις με glitter φινίρισμα και μαύρο eyeliner από την άλλη.

 

Στην ουσία αυτό που έκανε ο makeup artist ήταν να δημιουργήσει ένα όμορφο ντεγκραντάρισμα στο πάνω κινητό βλέφαρο απλώνοντας αρχικά τις ασημένιες σκιές στην εσωτερική κόγχη των ματιών και σβήνοντας τες προς τα έξω με τις πιο σκούρες λαδί- γκρι. Στη συνέχεια δημιούργησε μία γραμμή με το μαύρο eyeliner στις ρίζες των πάνω βλεφαρίδων, την οποία μπλένταρε πολύ καλά με φορά προς τα έξω, ενώ ταυτόχρονα στη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων άπλωσε το μαύρο μολύβι, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη ένταση στο βλέμμα. Η τελευταία πινελιά μπήκε με τη μαύρη μάσκαρα, τονίζοντας ακόμη πιο πολύ τα μάτια.

 

Όσο για τα χείλη, ο Hung Vanngo επέλεξε μία glossy ροζ απόχρωση, διατηρώντας την ισορροπία στο μακιγιάζ της, ενώ η hairstylist Jen Atkin φρόντισε να κρατήσει τα μαλλιά της μακριά από το πρόσωπό, προκειμένου να αναδείξει ακόμη καλύτερα τη λαμπερή επιδερμίδα και το εντυπωσιακό μακιγιάζ της.

 

Get the ombre glitter smokey eye look:

Άπλωσε αρχικά ένα primer βλεφαρίδων. Προαιρετικά, αν θέλεις μπορείς να απλώσεις μία nude σκιά για να δημιουργήσεις μία ουδέτερη χρωματική βάση στην επιδερμίδα του πάνω βλεφάρου σου.

 

FENTY BEAUTY’s Pro Filt’r Amplifying Eye Primer (Θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora)

Στη συνέχεια για να πετύχεις το smokey εφέ απλά επέλεξε μία παλέτα που να συνδυάζει shimmery bronze, μεταλλικές, ασημί αλλά και πιο σκούρες, γήινες αποχρώσεις και κάνε blending.

 

Giorgio Armani Eye Quattro Eyeshadow Palette στην απόχρωση 04

Με το μαύρο eyeliner δημιούργησε μία γραμμή σβήνοντάς την προς την εξωτερική γωνία του ματιού σου και πέρνα το μολύβι περιμετρικά στα μάτια σου.

 

MAC Kajal Crayon στην απόχρωση Flourish Me Deep

Γέμισε και δώσε φως στα φρύδια σου

 

Benefit Cosmetics Brow Contour Pro 4-IN-1 Pen

Βάλε την τελευταία πινελιά με τη μαύρη μάσκαρα

 

Korres Drama Volume Mascara Volcanic Minerals 01 Black

 

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Antonio Calanni