ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το μακιγιάζ της Taylor Hill είναι αυτό που θέλουμε να αντιγράψουμε το ΣΚ

Το Σαββατοκύριακο πλησιάζει και από τώρα κανονίζουμε τις εξόδες μας, τις βόλτες και το brunch της Κυριακής. Φυσικά, σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το ΣΚ είναι το ιδανικότερο timing για να ασχοληθούμε λίγο παραπάνω με τον εαυτό μας και γιατί όχι, να πειραματιστούμε κάνοντας κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, στο χτένισμα  ή το μακιγιάζ μας.

Κι αν σου αρέσουν οι πλεξούδες, σου δείξαμε πώς μπορείς να τις υιοθετήσεις σε κάθε χειμωνιάτικη περίσταση, από το γραφείο μέχρι και τα πρωινά που βαριέσαι να κάνεις ιδιαίτερα πράγματα στα μαλλιά σου. Για το μακιγιάζ, αφήσαμε την Taylor Hill να μας δώσει το απαραίτητο #makeupinspo.

Με τη βοήθεια του celebrity makeup artist, Hung Vanngo, το supermodel υιοθέτησε ένα πολύ φρέσκο μακιγιάζ, δημιουργώντας μία ομοιόμορφη, αψεγαδιάστη βάση με το foundation στην επιδερμίδα, ενώ τόνισε τα όμορφα μάτια της περνώντας μερικές στρώσεις μαύρη μάσκαρα και μία απαλή καφέ σκιά στις εξωτερικές γωνίες. Τέλος, ολοκλήρωσε το look, περνώντας με ένα απαλό ρουζ τα ζυγωματικά, ενώ στα χείλη επέλεξε ένα κραγιόν σε μία ματ nude-ροζ απόχρωση.

Extra tip αν θέλεις να αντιγράψεις το look: Μην ξεχάσεις να περιποιηθείς  και να γεμίσεις τα φρύδια σου. (Η Taylor έχει τέλεια φυσικά φρύδια, οπότε εσύ φρόντισε τα δικά σου με τον καλύτερο τρόπο)

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/taylor_hill