MAKEUP

Θα φορούσες με αυτόν τον τρόπο το μολύβι στα μάτια σου;

Πριν μερικές μέρες σε αυτή εδώ τη στήλη διάβαζες τους 4 τρόπους να υιοθετήσεις το πιο hot χρώμα της χρονιάς, σύμφωνα με την Pantone, στο beauty look σου. Κι αν ακόμη έχεις τις αμφιβολίες σου, με αυτό εδώ το άρθρο μόλις βρήκες α) έναν ακόμη λόγο να αγαπήσεις το ultra violet και β) έναν ακόμη τρόπο να το δοκιμάσεις στο μακιγιάζ σου από σήμερα κιόλας. Κι αυτό γιατί δεν γίνεται να μην εντυπωσιαστείς με το το μακιγιάζ των μοντέλων από το fashion show της Anna Sui, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. (Εγώ τουλάχιστον το λάτρεψα).

Αντλώντας την έμπνευσή της από τις δεκαετίες του ’60 και ’70, η θρυλική Pat McGrath δημιούργησε μία πιο μοντέρνα εκδοχή του iconic μακιγιάζ της Twiggy, αντικαθιστώντας το μαύρο χρώμα με πιο απαλές ροζ και φούξια αποχρώσεις. «Είναι μία αναφορά στη δεκαετία του ’60, αλλά με μία μικρή διαφοροποίηση» είπε χαρακτηριστικά στη Vogue.

A post shared by Bella Hadid(@lordbellahadid) on

 

Στην ουσία αυτό που έκανε η Pat ήταν να περάσει μία πολύ απαλή, ιριδίζουσα ροζ σκιά- που όπως αποκάλυψε η ίδια στη συνέχεια ήταν ένα highlighter που ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει στη συλλογή μακιγιάζ της- σε όλο το καπάκι των πάνω βλεφάρων και στη συνέχεια να δημιουργήσει μία ίσια γραμμή με το μωβ μολύβι ματιών στις ρίζες των πάνω βλεφαρίδων αλλά και μία πιο καμπυλωτή γραμμή (παράλληλα με τη φορά των φρυδιών) στη βάση του πάνω βλεφάρου της.

Στο τέλος, πέρασε ένα touch από ένα συνδυασμό έντονης φούξια και πορτοκαλί σκιάς στην εσωτερική γωνία των ματιών, ακριβώς πάνω από τη μωβ γραμμή. Το μακιγιάζ στα μάτια ολοκληρώθηκε με μερικές στρώσεις από μαύρη μάσκαρα.

A post shared by Pat McGrath (@patmcgrathreal) on

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

A post shared by @smileenlovee on

 

Διατηρώντας την ισορροπία, τα χείλη και τα ζυγωματικά έμειναν στις φυσικές τους αποχρώσεις. Στα χείλη, η makeup artist πέρασε το Pat McGrath Labs Lip Fetish lip balm, προκειμένου να δημιουργήσει  ένα glossy natural αποτέλεσμα.

A post shared by Pat McGrath (@patmcgrathreal) on

 

Πραγματικά, εντυπωσιακό look. Τι λες, θα το δοκίμαζες;