GLITTER

4 τρόποι να φορέσεις το glitter στο μακιγιάζ σου

Πρωτοχρονιά χωρίς glitter γίνεται; Αν ρωτάς, εμάς, τα κορίτσια του Ladylike, ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. Και επειδή πολλοί το ενοχοποιούν ως κιτς (Θου-Κυριε), αποφασίσαμε να πειραματιστούμε, να δοκιμάσουμε και να σου προτείνουμε- με τη βοήθεια της υπερφανταστικής makeup artist Ολίβιας Σαχινίδου- 4 διακριτικούς μα glam τρόπους να το υιοθετήσεις στο αποψινό μακιγιάζ σου.

Cat eye look

24media

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου-Watkinson

Αν βαρέθηκες το κλασικό μαύρο eyeliner στα μάτια σου, τότε δοκίμασε την glitter εκδοχή του. Εμείς εδώ δοκιμάσαμε το το Glitter Pop! Peel Off Eyeliner της Too Faced στην απόχρωση Lucky Bitch που στεγνώνει αμέσως και όταν έρχεται η ώρα να το αποχωριστείς, απλά το ξεκολλάς, ενώ το συνδυάσαμε με διάφανα glossy χείλη.

24media

 

Στη γραμμή του κάτω βλεφάρου

24 media

Ίσως ο πιο εύκολος και διακριτικός τρόπος να υιοθετήσεις το glitter (και χρώμα) στο γιορτινό μακιγιάζ σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φορέσεις ένα glitter μολύβι ματιών, όπως το αδιάβροχο 24/7 Glide-On Eye Pencil της Urban Decay στο κέντρο (ή σε όλη) τη γραμμή του κάτω βλεφάρου.

24 media

 

Red wine glitter lips

24media

Αν πάλι θέλεις να δώσεις έμφαση στα χείλη σου, τότε δοκίμασε την τάση των #glitterlips. Για ένα ακόμη πιο σταθερό και glam αποτέλεσμα απλά φόρεσε πρώτα ένα μεταλλικό κραγιόν και από πάνω πέρασε μία glitter σκιά. Το δικό μας combo; Το All Day Lip Color της Seventeen στην απόχρωση 50 και το  Body Sparkles της Inglot στην απόχρωση 47.

24 media

 

Ασημένιο winged eyeliner

24 media

Ίσως ο πιο ιδιαίτερος και εντυπωσιακός τρόπος να φορέσεις το glitter κια να ξεχωρίσεις απόψε. Αντί για το κλασικό cat eye, δοκίμασε το winged eyeliner, την πιο «φτερωτή» και έντονη εκδοχή του.

24 media