Τα σημεία του προσώπου σου πρέπει να φωτίσεις

Ακολουθεί βίντεο οδηγός για την πιο γρήγορη κάλυψη ατελειών

Ξεκινώ με τη ρητορική ερώτηση «και ποια γυναίκα δεν θέλει να δείχνει 24ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο ξεκούραστη;». Συνεχίζω με  την πληροφορία- δεδομένο πως υπάρχουν μερικά σημεία στο πρόσωπό μας που η κούραση και οι ατέλειες χτυπούν κόκκινο (βλέπε μαύροι κύκλοι). Και αν είσαι από τα κορίτσια που αγαπούν το strobing (aka την τεχνική στο μακιγιάζ που δημιουργεί γυαλάδες φυσικής λάμψης στο πρόσωπό σου) τότε αυτό το βίντεο- οδηγός θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα φρέσκο και λαμπερό αποτέλεσμα.

Ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις -πιο ματ ή πιο ιριδίζον/ λαμπερό-  μπορείς να χρησιμοποιήσεις το concealer, το highlighter ή κάποιο στυλό που να συνδυάζει και τα δύο, όπως το Touch Pen Complexion Sculptor and Concealer της Erborian που μπορείς να βρεις στα Sephora. Και αφού βρήκες τον ιδανικό σύμμαχο- εργαλείο, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις τα σωστά σημεία για να το εφαρμόσεις στο πρόσωπό σου, προκειμένου αρχικά να καλύψεις τους μαύρους κύκλους, τις ατέλειες, τα ορατά σημάδια γήρανσης και κούρασης και σε δεύτερη φάση να το φωτίσεις.

Ποια είναι αυτά τα σημεία και με ποιο τρόπο πρέπει να απλώσεις τα προϊόντα στην επιδερμίδα σου; Πάτα play στο παρακάτω βίντεο!

 

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ