ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ο πιο εύκολος τρόπος να κάνεις ένα ελαφρύ smokey eye look μόνο με ένα μολύβι ματιών

Φεύγεις πολύ βιαστικά από το σπίτι. Δεν προλαβαίνεις να βαφτείς και υπολογίζεις σε αυτά τα 5-10 λεπτά ρετουσαρίσματος στο αυτοκίνητο αφού παρκάρεις. Στη διαδρομή για το αεροδρόμιο, το γραφείο, το ραντεβού ή όπου, συνειδητοποιείς πως ξέχασες το νεσεσέρ με όλα τα καλλυντικά σου. Δεν απογοητεύεσαι όμως, γιατί ξέρεις οτι ενίοτε στην τσάντα σου ρίχνεις σκόρπια καλλυντικά. Υπολογίζεις σε ένα κραγιόν, αλλά αυτό που βρίσκεις πρώτο είναι ένα σκούρο καφέ/ μαύρο μολύβι ματιών. Βέβαια, το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι ένα έντονο μακιγιάζ ματιών.

 

Κι όμως. Ένα μολύβι ματιών αρκεί για να δώσεις βάθος στα μάτια σου και να πετύχεις ένα τέλειο, διακριτικό μακιγιάζ ματιών, ιδανικό για οποιαδήποτε περίσταση ( από ένα επαγγελματικό πρωινό ραντεβού, μέχρι τη βραδινή σου έξοδο). Με ποιο τρόπο; Στο παρακάτω βίντεο που βρήκαμε στο Instagram του Allure, θα δεις τον τρόπο.

Όσο για το καφέ μολύβι στα μάτια, όπως μας είχε πει παλαιότερα η makeup artist Χαρά Παπανικολάου, ζεσταίνει το βλέμμα, χωρίς να το αγριεύει, ενώ αντίστοιχα οι καφέ αποχρώσεις όταν δουλεύονται στην εξωτερική γωνία των ματιών δημιουργούν βάθος και δίνουν μία άλλη διάσταση στα μάτια.