ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Με αυτή την πούδρα η επιδερμίδα σου δεν θα δείχνει ποτέ ξανά “άσπρη” στις φωτογραφίες

Όταν μιλάμε για πούδρες σεταρίσματος, σίγουρα μέσα στις iconic δεν γίνεται να μην συμπεριλάβουμε την Translucent Loose Setting Powder της Laura Mercier. Είναι η διάφανη πούδρα που αγοράζουμε ξανά και ξανά και στην οποία ορκίζονται μερικές από τις πιο γνωστές beauty influencers παγκοσμίως. Κι όταν αυτή η πούδρα αποκτά ένα νέο, «φωτεινό παρτενέρ», τότε δεν γίνεται να μη μοιραστούμε μαζί σου αυτό το beauty νέο.

Γιατί είναι εμβληματική, έχει λάμψη, δίνει στην επιδερμίδα φυσική φωτεινότητα και σετάρει το μακιγιάζ για 12 ώρες, είναι σχεδιασμένη να ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας, έχει ανάλαφρη, αέρινη υφή, «θολώνει» την όψη των λεπτών γραμμών και εγγυάται τέλειες φωτός καθώς διαθέτει ένα εφέ soft-focus που δεν «ασπρίζει» την επιδερμίδα στο φακό (anti-flashback). Να σου συστήσω την Translucent Loose Setting Powder – Glow.

 

Κι αν βρίσκεσαι στο δίλημμα: Ματ ή πιο λαμπερό αποτέλεσμα; Η νέα τεχνική Set Up / Set Down έρχεται να μας βγάλει από τη δύσκολη θέση. Εμπνευσμένη από την επιτυχημένη τάση του «Baking» η τεχνική Set Up / Set Down είναι το επόμενο βήμα στο σετάρισμα της επιδερμίδας.

 

Το μόνο που έχεις να κάνεις έιναι να εφαρμόσεις την Translucent Loose Setting Powder για να κάνεις  «set down» στις περιοχές του προσώπου σου που θέλεις να είναι ματ. Στη συνέχεια, άπλωσε με ένα πινέλο την Translucent Loose Setting Powder – Glow για να κάνεις “set up” στα σημεία που θέλεις να δώσεις λάμψη. Τι λες; Εμείς, σίγουρα θα τη δοκιμάσουμε!

Κεντρική Φωτογραφία:Instagram/lauramercier