ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Κόκκινο cat eye look; Πριν πεις όχι, δες αυτό το μακιγιάζ

Γατίσιο βλέμμα ίσον cat eye look. Και όταν μιλάμε για cat eye look, ο νους των περισσότερων από εμάς πάει στο μαύρο eyeliner, σωστά; (ρητορική ερώτηση). Παρ' όλα αυτά, η μαύρη γραμμή στα μάτια δεν είναι μονόδρομος, αν είσαι ένα κορίτσι που του αρέσει να πειραματίζεται με τα χρώματα στο look του και φυσικά το μακιγιάζ του.

Μετά, λοιπόν, το λευκό cat eye look, που σου είχαμε δείξει πριν λίγες μέρες σε αυτή εδώ τη στήλη, η Emmy Rossum έρχεται να μας προτείνει την κόκκινη version του. Η ηθοποιός βρέθηκε χθες βράδυ στα Sports Humanitarian Awards και με τη βοήθεια της makeup artist της,  Jo Baker, πέτυχε ένα κόκκινο cat eye look.

A post shared by Emmy Rossum (@emmy) on

A post shared by Emmy Rossum (@emmy) on

 

Πιάνοντας τα μαλλιά της μισά- μισά στο πίσω μέρος του κεφαλιού της, η Emmy ανέδειξε ακόμη πιο πολύ το μακιγιάζ των ματιών της. Όσο για το υπόλοιπο look της , προτίμησε μία ελαφριά κάλυψη για την επιδερμίδα της, πετυχαίνοντας ένα φρέσκο και νεανικό look.

A post shared by Emmy Rossum (@emmy) on

A post shared by JO BAKER (@missjobaker) on

 

Για την ιστορία,  η makeup artist χρησιμοποιήσε το Dior, Diorshow On Stage Liner στην κόκκινη ματ απόχρωση. Κι αν δεν είσαι φαν του κόκκινου κραγιόν, τι θα έλεγες για ένα κόκκινο cat eye look;

Κεντρική Φωτογραφία:Instagram/ emmy

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!