Η Sarah Paulson έβαλε το eyeliner με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο

Η Sarah Paulson έκανε τη διαφορά και δίχασε με το μακιγιάζ των ματιών της.

Κάνοντας εικόνα τη λέξη eyeliner, στο μυαλό των περισσότερων από εμάς έρχεται το cat eye look aka η μαύρη, συνήθως, γραμμή στις ρίζες των πάνω βλεφαρίδων που ξεκινά από την εσωτερική γωνία των ματιών και καταλήγει αρκετά πιο έξω από την εξωτερική, δημιουργώντας ένα γατίσιο αποτέλεσμα στα μάτια μας. Σωστά;

Αυτός είναι και ο λόγος που το μακιγιάζ της Sarah Paulson στην πρεμιέρα της ταινίας Ocean's 8  στο Λονδίνο, όχι μόνο κέντρισε την προσοχή μας, αλλά άξιζε να γίνει και θέμα σε αυτή εδώ τη στήλη. Γιατί η Sarah, δεν έμεινε πιστή στην κλασική έννοια του cat eye look, αλλά την αναβάθμισε, φορώντας το eyeliner λίγο πιο έξω από τις εξωτερικές γωνίες των ματιών της.

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Στην ουσία, δημιούργησε την άκρη του κλασικού cat eye, διατηρώντας το υπόλοιπο μακιγιάζ των ματιών clean. Το μακιγιάζ της ολοκληρώθηκε με μία στρώση μάσκαρα στις πάνω βλεφαρίδες της και μία ανοιχτή κόκκινη ματ απόχρωση στα χείλη της.

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, αυτό που σχολιάστηκε περισσότερο από την εμφάνιση της ηθοποιού στο κόκκινο χαλί που στρώθηκε στη Leicester Square στην καρδιά της Αγγλικής πρωτεύουσας, ήταν το ροζ Valentino φόρεμα αλλά και τα ασορτί μακριά ροζ σκουλαρίκια, που έκαναν το όλο look της εκθαμβωτικό.

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

 

Τώρα, για το eyeliner, εμείς εδώ στα γραφεία του Ladylike διχαστήκαμε. Εσύ, τι λες;

Κεντρική Φωτογραφία:Photo by Evan Agostini/Invision/AP

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ