ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η πιο hot απόχρωση σκιάς στο ανοιξιάτικο μακιγιάζ σου

ImaxTree

Την είδαμε ως πρόταση στις πασαρέλες και πιο συγκεκριμένα στα fashion shows μεγάλων οίκων μόδας για τη φετινή Άνοιξη/ Καλοκαίρι όπως Alice + Olivia, Byblos, Rodarte κλπ, στα  Instagram accounts αγαπημένων μας makeup artists όπως της Lisa Eldridge και του Vincent Oquendo και beauty blogger (Katie Jane Hughes) αλλά να την υιοθετούν- μεταξύ άλλων- και πολλές διάσημες κυρίες του Hollywood. Κι αν σκέφτεσαι να βάλεις χρώμα στο μακιγιάζ των ματιών σου αυτή τη σεζόν ή απλά είσαι ένα κορίτσι που του αρέσει να  πειραματίζεται με τα beauty trends κάθε σεζόν, τότε η μπλε- πράσινη σκιά είναι αυτή που πρέπει να βάλεις πάνω πάνω στη λίστα σου.

Μία απόχρωση μεταξύ του τιρκουάζ και του κυανού μπλε που θυμίζει κάτι από τροπικές παραλίες, κάτι από φύση που οργιάζει, κάτι από καλοκαίρι που έρχεται.


Πώς μπορείς να υιοθετήσεις την τάση;

Ανάλογα το στιλ, την προσωπικότητα αλλά και το πόσο θέλεις- ή καλύτερα- πόσο έτοιμη είσαι να πειραματιστείς- δοκίμασε να δημιουργήσεις ένα smokey eye, καλύπτοντας σε αυτή την περίπτωση όλο το καπάκι του ματιού σου με μία σκιά ή ένα cat- eye look με ένα eyeliner ή αδιάβροχο μολύβι ματιών σε αυτή την απόχρωση. Φυσικά, αν θέλεις κάτι πιο διακριτικό, δοκίμασε να περάσεις ένα μαλακό μολύβι ματιών στις ρίζες των κάτω βλεφαρίδων σου. 

Κι αν ψάχνεις χειροπιαστά παραδείγματα για να πειστείς και να εμπνευστείς παρακάτω θα βρεις ό,τι ζητάς.

Alice + Olivia

ImaxTree

 

Byblos

ImaxTree

ImaxTree

Moschino

 

Rodarte

 

Chloe Grace Moretz

 

Janelle Monáe

 

Lisa Eldridge

 

Vincent Oquendo

 

Katie Jane Hughes

Κεντρική Φωτογραφία: ImaxTree