ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ένας “άγγελος” της Victoria’s Secret μας δίνει έμπνευση για τα μακιγιάζ του Σαββατοκύριακου

Έρχεται Σαββατοκύριακο και ένα ποτό βράδυ Σαββάτου θα το πιεις, είτε είσαι στην πόλη, είτε στο νησί. Και μία βόλτα απογευματινή την Κυριακή θα την κάνεις και την φωτογραφία σου τη golden hour (λίγο πριν τη δύση του ήλιου) θα θέλεις να βγάλεις. Κι αν ψάχνεις inspo για το μακιγιάζ σου, η Lily Aldridge, ένα από τα πιο hot «αγγελάκια» της Victoria's Secret έρχεται να σου δώσει τη λύση που ζητάς.

A post shared by Lily Aldridge (@lilyaldridge) on

Ο απόλυτος συνδυσμός στο καλοκαιρινό beauty look: Χαλαρά beach waves στα μαλλιά, sunkissed λαμπερή επιδερμίδα και μία χρυσή-πορτοκαλί απόχρωση στα χείλη.

Αφήνοντας τα μάτια εντελώς άβαφα και επιλέγοντας μια διάφανη κάλυψη για την επιδερμίδα (αν κοιτάξεις προσεκτικά διαφαίνονται οι φακίδες της Lily), ο makeup artist, Hung Vanngo προτίμησε να τονίσει τα ζυγωματικά του μοντέλου με ζεστές bronze αποχρώσεις και αρκετή δόση λάμψης προκειμένου να πετύχει το τέλειο sunkissed look, το οποίο ολοκλήρωσε με μία χρυσή-πορτοκαλί απόχρωση στα χείλη. Last but not least: Γέμισε πολύ απαλά τα φρύδια, τα οποία στο τέλος χτένισε με ανοδική φορά.

Αν πάλι ψάχνεις για ένα πιο βραδινό, glam look, τότε δες το παρακάτω:

A post shared by Lily Aldridge (@lilyaldridge) on

Απαλό smokey eye look με μεταλλικό φινίρισμα και κόκκινο ανοιχτό κραγιόν.

Δημιουργώντας και σε αυτή την περίπτωση μία βάση με ελαφριά κάλυψη, o Hung Vanngo έδωσε ένα πιο glam χαρακτήρα πετυχαίνοντας ένα πολύ απαλό smokey eye look με μεταλλικό φινίρισμα. Αυτό που έκανε, δηλαδή, ήταν να επιλέξει μία μεταλλική σκιά σε καφέ- γκρι σκούρα απόχρωση, την οποία μπλένταρε πολύ καλά σε όλο το καπάκι των ματιών, περνώντας μία μικρή ποσότητα και στη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων. Συνέχισε το look φορώντας το bronzer στα ζυγωματικά και μία έντονη φωτεινή κόκκινη απόχρωση στα χείλη, ενώ έμφαση έδωσε και στα φρύδια. 

Κι αν με ρωτάς για το αγαπημένο μου, το πρώτο look ήταν αυτό που ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/lilyaldridge