ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Electric Wonder: Αυτή είναι η νέα συλλεκτική καλοκαιρινή συλλογή της MAC και εμείς δηλώνουμε ήδη obsessed

Λατρεύουμε το καλοκαίρι, την sunkissed μαυρισμένη επιδερμίδα και τις γήινες- φυσικές αποχρώσεις στο μακιγιάζ μας. Από την άλλη, είμαστε ξεκάθαρα αυτά τα κορίτσια που ενθουσιαζόμαστε και δίνουμε extra πόντους σε ένα προϊόν, μόνο και μόνο από το packaging του. Η τελευταία συλλογή μακιγιάζ, που ήρθε πριν λίγες μέρες στο γραφείο μας, είχε όλα τα παραπάνω και κάτι ακόμη: την υπογραφή ενός αγαπημένου beauty brand (όχι μόνο δικού μας, αλλά και εκατομμυρίων γυναικών σε όλο τον κόσμο) της MAC.

Το όνομά της Electric Wonder και περιλαμβάνει super φυσικές, γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις για τα χείλη και τα μάτια που προσφέρουν μπρονζέ looks γεμάτα φυσικότητα.

Η σειρά αποτελείται από εκπληκτικά nude κραγιόν, παλέτες για το πρόσωπο και τα μάτια, bronzing powders, ιριδίζοντα ρουζ, lipglass, κραγιόν και πινέλα που δεν γίνεται να μην λατρέψεις τόσο για την υφή και την αποτελεσματικότητά τους, όσο και για το ροζ ματ marble packaging τους με χρυσές μεταλλικές πινελιές.

 

Τι ξεχωρίσαμε εμείς; Τη limited edition παλέτα σκιών, Natural Vice που περιέχει 12 ζεστές ουδέτερες αποχρώσεις με ματ αλλά και πιο ιριδίζοιντα- μεταλλικά φινιρίσματα, που απλώνονται και σβήνουν ομοιόμορφα. Χρησιμοποιούνται βρεγμένες ή στεγνές, προσφέροντας ένα μαγευτικό καλοκαιρινό αποτέλεσμα στο look σου.