ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Camila Coelho: Το κόλπο της blogger για να μένει αναλλοίωτο το μακιγιάζ της μέσα στον καύσωνα

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Καύσωνας, αφόρητη ζέστη, ιδρώτας, υγρασία. Παρόλα αυτά, όταν αποφασίζεις να βαφτείς, ιδιαίτερα τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες, θέλεις το μακιγιάζ της να παραμένει αναλλοίωτο. Προφανώς και δεν είσαι η μόνη. Κι αν δεν έχεις βρει ακόμη τον τρόπο, η γνωστή και αγαπημένη blogger, Olivia Coehlo, αποκαλύπτει το δικό της μυστικό με το spray σταθεροποιήσης.

Δες ακόμη: 6 τροφές που βοηθούν τα μαλλιά σου να μακρύνουν πιο γρήγορα

«Το ξέρω πως χρησιμοποιώντας ένα spray  σταθεροποίησης στο τέλος του μακιγιάζ, πραγματικά το κάνεις να παραμένει αναλλοίωτο, αλλά εγώ ακολουθώ, ένα δικό μου trick. Ψεκάζω με το spray στο πρόσωπό μου πριν ξεκινήσω τη διαδικασία του μακιγιάζ και στη συνέχεια, αφού τελειώσω το βάψιμο, ψεκάζω ξανά. Με αυτόν τον τρόπο διατηρώ αναλλοίωτο το μακιγιάζ μου όλη μέρα – ανεξάρτητα από το πόσο ζέστη ή υγρασία έχει- χωρίς να χρειάζεται καν να κάνω touch up. Τελευταία χρησιμοποιώ το All Nighter Setting Spray της Urban Decay και το πρόσφατο ταξίδι μου στο Μεξικό ήταν η καλύτερη ευκαιρία να το δοκιμάσω» είπε χαρακτηριστικά στο Refinery29, η blogger.

 

Και επειδή είναι κι από τα δικά μας αγαπημένα spray σταθεροποίησης, το All Nighter δεν αφήνει κατάλοιπα, χαρίζει άψογη επιδερμίδα για 16 ώρες, χωρίς να τρέχει, να απλώνεται, να σπάει ή να φεύγει στις πτυχές του προσώπου. Το αποτέλεσμα; Επιδερμίδα ορατά πιο λεία και άψογο μακιγιάζ, μέχρι το τέλος της βραδιάς.

Κεντρική Φωτογραφία: Photo by Charles Sykes/Invision/AP