ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτή είναι η πρώτη καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ που ήρθε στα χέρια μας και μύρισε καλοκαίρι

Οδεύουμε προς το τέλος της άνοιξης, όμως, το μυαλό μας έχει δραπετεύσει ήδη στο καλοκαίρι. Στα γαλαζοπράσινα νερά, τον ήλιο, τα νησιά, τις ειδυλλιακές παραλίες και τα φυσικά τοπία της Μεσογείου. Και δεν είναι μόνο ο καιρός, είναι οι νέες - άκρως καλοκαιρινές- αφίξεις στο νεσεσέρ μας που μας βάζουν σε #summermood με την πρώτη ματιά. Η νέα καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ της Laura Mercier,  Mediterranean Escape, αποτυπώνει όλα τα παραπάνω με εντυπωσιακά χρώματα και υφές εμπνευσμένες από ένα μποέμ ύφος σε συνδυασμό με τον παλμό της κομψότητας. Ξέγνοιαστες ηλιόλουστες ημέρες, δροσερή επιδερμίδα γεμάτη από ζωντανά χρώματα, ατελείωτες καλοκαιρινές νύχτες με τολμηρές μπλε αποχρώσεις και glossy υφές.

Καλοκαίρι χωρίς bronzer δε γίνεται και το sun-kissed veil συνδυάζει απαλή λάμψη και μπρονζέ χρώμα, χαρίζοντας ένα τόνο μαυρίσματος στην επιδερμίδα.

Διάβασε ακόμα: Smokeliner: Δοκιμάσαμε το νέο trend στο μακιγιάζ των ματιών και σου δείχνουμε πώς θα το πετύχεις

Στα μάτια, οι νέες τολμηρές αποχρώσεις Caviar Stick Eye Colour (σκιές σε μορφή liner) προστίθενται στη νέα συλλογή εξασφαλίζοντας σταθερό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας έως και 12 ώρες για τέλεια καλοκαιρινά look, ενώ στα χείλη, νέες αποχρώσεις από τα αγαπημένα Velour Extreme Matte Lipstick ήρθαν για να απογειώσουν την καλοκαιρινή συλλογή

Όσο για το προϊόν που ανυπομονώ να δοκιμάσω, το Glacé Touch χαρίζει λαμπερό και ζωηρό χρώμα στα μάτια, τα ζυγωματικά και τα χείλη, προσφέροντας ένα φυσικό υγιές χρώμα με διακριτική περλέ και δροσερή όψη στην επιδερμίδα.

 

Κεντρική Φωτογραφία:Instagram/lauramercier