ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αν σου αρέσουν οι γήινες αποχρώσεις, τότε αυτή η παλέτα θα μπει στην beauty list σου

Τη λατρέψαμε, την αγαπήσαμε και τώρα- άνοιξη γαρ- είναι η καταλληλότερη στιγμή να μυηθούμε στην ολοκαίνουργια εκδοχή της και να τη βάλουμε στη beauty list μας. Η πρώτη παλέτα Naked της Urban Decay άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού στο μακιγιάζ των ματιών και τώρα, για μια ακόμα φορά, έρχεται να επαναπροσδιορίσει τις neutral αποχρώσεις μέσω της ολοκαίνουργιας Naked Reloaded Eyeshadow Palette.

 

Δώδεκα ολοκαίνουριες αποχρώσεις από βελούδινες, ματ και μεταξένιες, σατινέ αποχρώσεις μέχρι λαμπερές υφές και παιχνιδιάρικα glitter υπόσχονται επιμελώς ατημέλητα smokey eye looks, από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ υπάρχουν πραγματικά αμέτρητοι τρόποι να υιοθετήσεις όποιο στυλ θέλεις. Το καλύτερο; Οι αποχρώσεις της είναι πραγματικά υπέροχες και ταιριάζουν σε κάθε ηλικία και τόνο επιδερμίδας.

 

Plus: Η νέα παλέτα διαθέτει τέσσερις από τις πιο αγαπημένες σκιές σε μεγαλύτερο μέγεθος, για να τις απολαμβάνουμε ακόμα περισσότερο: Τη Bribe, ένα ματ ιβουάρ, τη Barely Baked, ένα metallic απαλό χρυσό, τη Boundaries, ένα ζεστό τερακότα και τη Blur, ένα ματ ανοιχτό nude. Όλες οι σκιές διαθέτουν την εκπληκτική σύνθεση τ, που εξασφαλίζει σε κάθε απόχρωση βελούδινη υφή, πλούσιο χρώμα και εξαιρετική δυνατότητα ανάμειξης.

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/urbandecaycosmetics