ΜΑΚΙΓΙΑΖ

6 ρουζ για το φθινοπωρινό μακιγιάζ σου

Είτε αγαπάς το φυσικό μακιγιάζ, είτε σου αρέσει να πειραματίζεσαι με πιο έντονες αποχρώσεις και τολμηρά makeup looks, το ρουζ είναι από τα «basic» καλλυντικά κάθε look. Κι αν ψάχνεις να ανανεώσεις το φθινοπωρινό νεσεσέρ σου με ένα νέο ρουζ, παρακάτω  θα βρεις 5 από τα αγαπημένα μας αυτή τη σεζόν.

Chanel Joues Contraste Blush Powder Blush Quintessence (440)

 

Ένα ζεστό, απαλό ροζ με ματ φινίρισμα είναι αυτό που χρειάζεσαι για να πετύχεις ένα φρέσκο και λαμπερό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να γίνεις πιο τολμηρή με το μακιγιάζ των ματιών σου ή να φορέσεις έντονα χρώματα στα χείλη σου. Αυτή άλλωστε είναι η πρόταση του οίκου Chanel για το μακιγιάζ αυτή τη σεζόν.

Laura Mercier Blush Colour Infusion

 

Διάφανο, ελαφρύ και σε δέκα δελεαστικές αποχρώσεις με νέα σύνθεση, χαρίζει στα ζυγωματικά ένα φρέσκο αποτέλεσμα εμπνευσμένο από τα καλοκαιρινά δροσερά cocktails και τα φρουτώδη εδέσματα. Το καλύτερο; Ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας (από τον πιο ανοιχτό μέχρι τον πιο σκούρο) ενώ διαρκεί έως και 10 ώρες. Θα το βρεις στα atticabeauty.gr.

Anastasia Beverly Hills Blush Trio

 

Αν είσαι ένα κορίτσι που δεν περιορίζεται σε μία μόνο απόχρωση ρουζ, σε αυτή την παλέτα θα βρεις 3 έντονες αποχρώσεις για τα ζυγωματικά σου, τις οποίες μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε ξεχωριστά, είτε κάνοντας layering ανάλογα με το look που θέλεις να πετύχεις. Θα το βρεις αποκλειστικά στα sephora.

Dior Rouge Blush

 

Δεν είναι μόνο η τεράστια ποικιλία των αποχρώσεων που είναι εμπνευσμένη από το θρυλικό κραγιόν Rouge Dior, είναι οι διάφορες υφές (ματ, ιριδίζουσες, σατινέ) αλλά και το αποτέλεσμα που διαρκεί για ώρες στην επιδερμίδα μας.

NARS Blush Duo

 

Δύο iconic προϊόντα NARS σε μία μόλις συσκευασία: Αρχικά, η Laguna Bronzing Powder δημιουργεί ένα ζεστό- ηλιοκαμένο αποτέλεσμα στο πρόσωπο, αφήνοντας μία ιριδίζουσα λάμψη, ενώ το διάσημο Blush Orgasm χαρίζει  χρώμα υγείας και φυσικής λάμψης στην επιδερμίδα. Θα το βρεις αποκλειστικά στα sephora.

YSL Couture Blush

 

Σε μορφή πολύ ελαφριάς και απαλής πούδρας, χαρίζει έντονο χρώμα με μία μόνο κίνηση. Μπορείς να το απλώσεις στα μάγουλα για ένα φυσικό μακιγιάζ ή στα ζυγωματικά για να κάνεις να δείχνουν πιο σμιλεμένα.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/ rosiehw