LIPSTICK

Το βίντεο που θα σε πείσει να φορέσεις μπλε κραγιόν απόψε κιόλας

Σίγουρα το μπλε κραγιόν δεν είναι το καλλυντικό που θα βρεις στο νεσεσέρ κάθε γυναίκας. Σίγουρα -πάλι- αν σου έλεγα πως στην αποψινή σου έξοδο θα κάνεις ένα μακιγιάζ βασισμένο στο μπλε κραγιόν θα με κοίταγες κάπως έτσι.

 

Κι αυτό γιατί μπροστά στην επιλογή nude ή μπλε, για τις περισσότερες δεν τίθεται δίλημμα. Θέλεις το έντονο αποτέλεσμα, θέλεις το γεγονός οτι δεν είσαι η Rihanna, θέλεις ότι είσαι λιγότερο τολμηρή και το μπλε δεν είναι μέσα στις αποχρώσεις που θα έβαζες εύκολα στο καλάθι σου σε φάση beauty shopping. Όλα αυτά τα κατανοώ να ξέρεις και συνεχίζω.

 

Στον αντίποδα, η Παριζιάνα makeup artist και beauty vlogger, Violette, η οποία πριν λίγες μέρες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το παρακάτω βιντεάκι.

A post shared by Violette (@violette_fr) on

 

Σε ρόλο μοντέλου, το αγγελάκι της Victoria’s Secret, Elsa Hosk, όπου δοκίμασε μία μπλε ηλεκτρίκ μεταλλική απόχρωση στα χείλη, η οποία έδενε τέλεια με τις έντονες δόσεις λάμψης στα ζυγωματικά της. Διατηρώντας την ισορροπία, η makeup artist προτίμησε ένα foundation με διάφανη κάλυψη, ενώ τα μάτια έμειναν στις φυσικές αποχρώσεις.

Last but not least: Τα περιποιημένα φρύδια του supemodel δημιουργούσαν την τέλεια κορνίζα για το look.