KYLIE JENNER

Το μυστικό της Kylie Jenner για τα χείλη παραείναι καλό για να μην το αντιγράψεις

Έχεις ακούσει τόσα πολλά από την οικογένεια Kardashian+Jenner για τα μικρά και μεγάλα μυστικά της ομορφιάς τους που πιθανότατα έχεις μπερδευτεί. Λογικό! Τι ισχύει και τι όχι, τι είναι απλά προϊόν διαφήμισης και τι όχι.

Αν και είμαι αρκετά διστακτική σχετικά με τα beauty tips και τα μαγικά μυστικά τους, οφείλω ωστόσο να παραδεχτώ ότι κάποια από αυτά είναι πολύ πρακτικά και όντως αξίζουν μία δοκιμή.

Το τελευταίο beauty tip που μοιράστηκε η Kylie μαζί μας πρέπει να πω ότι θα μπω στη διαδικασία να το δοκιμάσω. Η 19χρονη Kylie που ομολογουμένως έχει άριστη σχέση με το μακιγιάζ αποκαλύπτει ότι ο τρόπος για να κάνει το κραγιόν σου να διαρκεί περισσότερο είναι το primer. Μία στρώση στα χείλη σου πριν την εφαρμογή του lipstick όχι μόνο θα ενυδατώσει τα χείλη σου αλλά θα κάνει το χρώμα να μείνει περισσότερο.

Τώρα θα μου πεις ότι σου κάνω τη δύσκολη αφού ποιος έχει επιπλέον χρόνο για μία ακόμη βάση στο μακιγιάζ, αλλά πόση ώρα μπορεί να σου πάρει για να απλώσεις ένα lip primer; Θα γλιτώσεις χρόνο στην ανανέωση που ΔΕΝ θα κάνεις αργότερα.

Για να πάρεις μία ιδέα τι συμβαίνει με τα lip primers στην αγορά δες παρακάτω:

MAC Prep + Prime Lip

 

Dior Fix It’ 2-in-1 Prime & Conceal

La Prairie Cellular Lip Enhancer

Stila Lush Lips Water Plumping Primer