HAIR STYLE

Τα καλύτερα beauty looks από τα AMAS 2016

Τα φετινά American Music Awards ολοκληρώθηκαν και μας χάρισαν εντυπωσιακά μακιγιάζ και υπέροχα μαλλιά. Smudged eye makeup look και retro waves, bold lips και sexy ponytails επέλεξαν οι celebrities που περπάτησαν στο φετινό κόκκινο χαλί. Αυτές που θα δεις εδώ είχαν τα καλύτερα beauty looks και αξίζουν την προσοχή σου.

Heidi Klum

© Getty Images / Ideal Image

Bronze shimmering σκιά και άφθονο mascara για το super model. Συνδύασε με nude lipstick και ένα απλό ponytail.

Chrissy Teigen

© Getty Images / Ideal Image

Ένα μίνιμαλ beauty look σε μαλλιά και μακιγιάζ από την Teigen. Τόνισε το βλέμμα της με μαύρο μολύβι και για τα χείλη επέλεξε ένα glossy nude lipstick.

Hailee Steinfeld

© Getty Images / Ideal Image

Με κλασσικές μπούκλες που θυμίζουν το παλιό Hollywood και με ένα έντονο μωβ κραγιόν, η Hailee έκανε ένα beauty flashback σε αυτή της την εμφάνιση.

Julianne Hough

© Getty Images / Ideal Image

Μακριά, ίσια μαλλιά και fresh beauty look με εντυπωσιακές βλεφαρίδες που αναδεικνύουν το βλέμμα της.

Ariana Grande

© Getty Images / Ideal Image

Η Ariana Grande παρέμεινε πιστή στην ψηλή αλογοουρά, την οποία στόλισε με tiny braids. Όσο για το μακιγιάζ επέλεξε την safe οδό με eyeliner και έντονο χρώμα στα χείλη.

Gigi Hadid

© Getty Images / Ideal Image

Ίσως η πιο glamorous εμφάνιση της βραδιάς είναι αυτή της Gigi Hadid. Με slicked-back hairlook, smokey eyes σε γήινες αποχρώσεις και  ανοιχτόχρωμο κραγιόν το όμορφο μοντέλο έκλεψε για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις.

Selena Gomez

© Getty Images / Ideal Image

Natural makeup και ένα απλό πιάσιμο στα μαλλιά με χωρίστρα στη μέση για την νεαρή Selena. Ένα safe beauty look ακόμα και για μία red carpet εμφάνιση.

Nina Dobrev

© Getty Images / Ideal Image

Το metallic ήταν το βασικό συστατικό ολόκληρου του look της Nina Dobrev. Από το σακάκι της μέχρι τα μαλλιά και το μάτια της το metallic silver έδωσε την πινελιά λάμψης που χρειαζόταν για τη βραδιά.