MAKEUP

Silver Alert: Οι ασημένιες σκιές που θα φέρουν την επανάσταση στο βλέμμα σου

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα βλέφαρα κάνουν την επανάστασή τους! Η  έντονη ασημένια λάμψη έρχεται να καλύψει την κούραση και τους μαύρους κύκλους με τον πιο ευφάνταστο τρόπο, προσδίδοντας έναν άκρως γιορτινό τόνο και ύφος στο μακιγιάζ των ματιών μας.

Άλλωστε, αν είσαι μία γυναίκα που παρακολουθεί τα trends, όπως παρουσιάζονται στα fashion shows μεγάλων οίκων μόδας, θα ξέρεις πως τα metallics έχουν επιστρέψει δυναμικά (από το outfit μέχρι και το μακιγιάζ μας). 

 

Και κάπως έτσι, αποφασίσαμε να κάνουμε focus στα μάτια συγκεντρώνοντας τις πιο λαμπερές, silver σκιές ματιών!

 

Metal Crush Eyeshadow της Kat Von D στην απόχρωση Static Age:  Με κρεμώδη υφή και μεγάλη διάρκεια, αυτή τη σκιά μπορείς να την απλώσεις με πινέλο ασκώντας πίεση με περιστροφικές κινήσεις και στη συνέχεια να τη “σβήσεις” προς τις εξωτερικές γωνίες.

Full Metal Shadow The Mats του οίκου YSL στην απόχρωση N°01 Greyl Splash: Με χρώμα που διαρκεί και μεταλλική ασημένια υφή, αυτή η υγρή σκιά θα σε βοηθήσει να πετύχεις μία αστραφτερή μεταλλιζέ λάμψη. Το ειδικά  διαμορφωμένο, απλικατέρ της σχεδιάστηκε για να αγκαλιάζει τέλεια τις καμπύλες του βλεφάρου, βοηθώντας στην εύκολη εφαρμογή της.

Moondust  της Urban Decay στην απόχρωση Moonspoon: Η υφή και τα κλασικά χρώματα των σκιών Urban Decay ενισχυμένα με λαμπερά γκλίτερ.Ένας συνδυασμός από μικροπέρλες και λαμπερά γκλίτερ δημιουργούν έντονες, νεραϊδένιες αποχρώσεις και ένα ασημένιο μεταλλιζέ τρισδιάστατο εφέ.

Luxe EyeShadow της Bobbie Brown στην απόχρωση Serpentine: Με ξεχωριστό φινίρισμα, κρεμώδες τελείωμα και πλούσια λάμψη Rich Lustre, αυτή η σκιά αφήνει πλούσιο, έντονο χρώμα με ένα μόνο πέρασμα, έχοντας παράλληλα βελούδινη υφή.

Clarins Iridescent Shadow  στην απόχρωση 10 Silver Grey: Με ιριδίζοντα μικροστοιχεία για λάμψη και πούδρα μπαμπού για μεγάλη διάρκεια, αυτή η κρεμώδης στην υφή της σκιά αποκτά ελαφρό πουδρέ τελείωμα αφού απλωθεί στα βλέφαρα.

 

Extra Dimension Eye Shadow, Snow Ball από τη MAC Cosmetics στην απόχρωση Frostwinked: Διακοσμημένη με ανάγλυφες νυφάδες χιονιού και μοντέρνα σύνθεση, αυτή σκιά συνδυάζει τη λεία υφή μίας κρέμας, την ευκολία προσαρμογής ενός υγρού και το τελείωμα μίας πούδρας με χρώμα μεγάλης διάρκειας και πρισματικές αντανακλάσεις. Χάρη στην κρεμώδη μεταξένια και πολύ ρευστή σύνθεσή της, χαρίζει λάμψη και έντονο σχήμα στα μάτια.