BEAUTY TIPS

5 beauty συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσεις το 2017

Ο ερχομός της νέας χρονιάς είναι ιδανικός για να αλλάξεις ή να υιοθετήσεις συνήθειες που σε κάνουν καλύτερη. Σταμάτα να κάνεις ότι βλάπτει το πρόσωπό σου και κάνε επιτέλους βάλε στη ρουτίνα σου τις κατάλληλες συνήθειες για ένα ακόμα πιο όμορφο και λαμπερό πρόσωπο για το 2017.

Προφανώς κι ότι ακολουθήσεις είναι ήδη στο κεφάλι σου. Με κάποιο τρόπο όμως, παραβλέπεις αυτά που βαριέσαι και κατανοώ ότι συχνά είσαι τόσο κουρασμένη που αδυνατείς να ακολουθήσεις τα σωστά βήματα για την περιποίηση του προσώπου το βράδυ ή αντίστοιχα για το μακιγιάζ το πρωί. Η δύναμη της συνήθειας όμως και στην ομορφιά θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση αρκεί να είσαι λίγο επίμονη στην αρχή μέχρι να την αποκτήσεις.

1. Καθαρό πρόσωπο πρωί και βράδυ. Ανάλογα πάντα με τις ανάγκες και τον τύπο του δέρματός σου πρέπει να συνηθίσεις να το καθαρίσεις. Είτε πρόκειται να κοιμηθείς, είτε να να ξεκινήσεις το μακιγιάζ, η επιδερμίδα σου πρέπει να είναι καθαρή για να αναπνέει αλλά και για να στρώνει καλά το μακιγιάζ.

2. Βάλε τα καλλυντικά σου σε τάξη και προσπάθησε να τη διατηρείς. Κάνε ένα ξεκαθάρισμα με το τι χρειάζεσαι και τι όχι. Πέτα όλα εκείνα τα καλλυντικά που έχουν λήξει, σπάσει ή απλά αλλοιωθεί και σημείωσε τι χρειάζεται να αγοράσεις.

 

3. Επιτέλους μάθε να καταλαβαίνεις το πρόσωπό σου. Δώσε λίγη προσοχή και σημασία στις ανάγκες του, οι οποίες πιθανότατα να αλλάζουν ανά εποχή. Η συμβουλή του δερματολόγου είναι πολύτιμη σε αυτό το task για να έχεις ένα καθαρό πρόσωπο όλο το χρόνο.

4. Μάθε να καθαρίζεις τα πινέλα του μακιγιάζ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Ξέρεις πόσο κακό μπορούν να κάνουν στην επιδερμίδα σου αν τα χρησιμοποιείς βρώμικα.

5. Σταμάτα να κοιμάσαι με το μακιγιάζ σου και προσπάθησε να κάνεις το ντεμακιγιάζ το τελευταίο πράγμα πριν ξαπλώσεις. Όταν αυτό σου γίνει συνήθεια δεν θα μπορείς να κοιμηθείς χωρίς να έχεις πεντακάθαρο πρόσωπο.