BEAUTY

Mad VMA 2018: Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε

Παρά τον άστατο καιρό, οι κυρίες της ελληνικής showbiz δεν φαίνεται να πτοήθηκαν κι έδωσαν το παρών στο μεγαλύτερο μουσικό event της Ελλάδας, τα MAD Video Music Awards 2018 by Coca-Cola and McDonald’s που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο.

Εντυπωσιακά φορέματα, λάμψη, statement εμφανίσεις και άψογα beauty looks ήταν μερικά από τα fashion και beauty highlights του χθεσινοβραδινού red carpet. Βρεθήκαμε στα παρασκήνια και εκτός από τις στιλιστικές επιλογές, δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε focus και να μην ξεχωρίσουμε φυσικά τα πιο εντυπωσιακά beauty looks των celebrities.Yvonne Bosnjak, Μαίρη Συνατσάκη και Τάμτα ήταν μέσα στο top 3 των αγαπημένων μας.

Τάμτα

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

90s mood on! Για ακόμη μία φορά, η Τάμτα απέδειξε πως μπορεί να υιοθετήσει (και να υποστηρίξει άνετα) οποιοδήποτε look. Αυτή τη φορά συνδύασε το vintage Versace φόρεμά της με ένα κόκκινο ματ κραγιόν, ενώ τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Tom Zois, official hairstylist του Pantene Pro-V Greece, που επέλεξε ένα ημι-wet χαμηλό ponytail με φράντζα.

Μαίρη Συνατσάκη

NDP Photos

Για τη χθεσινοβραδινή εμφάνισή της, η Mairiboo επέλεξε να συνδυάσει το mini φόρεμα Yvonne Bosnjak με strass με ένα εξίσου λαμπερό μακιγιάζ. Έντονες δόσεις λάμψης στα ζυγωματικά, glossy nude χείλη, cat eye και glitter σκιά στα μάτια σε ζεστές αποχρώσεις ήταν μερικά από τα στοιχεία που ξεχωρίσαμε. Αναμφισβήτητα από τις καλύτερες εμφανίσεις της.

Yvonne Bosnjak

  Φωτογραφία: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Απαστράπτουσα και γεμάτη λάμψη η εμφάνιση της  Yvonne Bosnjak, η οποία σωστά επέλεξε ένα πιο ματ μακιγιάζ σε γήινους τόνους, με τα nude ροζ χείλη και το απαλό smoky eye look να είναι πρωταγωνιστές. Αυτό βέβαια, που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν τα one side glossy waves που έδιναν ένα πιο chic αέρα στο συνολικό look της. 

Ελένη Φουρέιρα

  Φωτογραφία: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Αν μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε με μία λέξη το χθεσινοβραδινό beauty look της Ελένης Φουρέιρα αυτή θα ήταν “fuego”. Με τη μαυρισμένη λαμπερή επιδερμίδα της σε πρώτο πλάνο, ο Παντελής Τουτουντζής επέλεξε ένα bronze makeup look σε ζεστούς τόνους, χρησιμοποιώντας παράλληλα χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες στα μάτια και τα ψηλά σημεία του προσώπου της. Όσο για το hairlook της, τα μακριά χαλαρά beach waves δια χειρός Χρήστου Μπαϊραμπά συμπλήρωναν τέλεια την όλη «καυτή» εμφάνιση της τραγουδίστριας.

Demy

NDP Photos

Μπλε eyeliner, glossy χείλη και fresh makeup look ήταν τα στοιχεία που ξεχωρίσαμε στο χθεσινό red carpet look της Demy και είμαστε σίγουρες ότι είναι αυτό που θα αντιγράψεις φέτος το καλοκαίρι.

Κατερίνα Στικούδη

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Bronze makeup look , ματ nude χείλή και cat eye look συμπλήρωναν την αριστοκρατική εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη.

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Όσο για τα μαλλιά της, αντί για το κλασικό σινιόν, η τραγουδίστρια επέλεξε ένα bow bun (κότσος με φιόγκο). Εδώ διχαστήκαμε. Εσύ, τι λες;

Κεντρική Φωτογραφία:NDP Photo Agency