ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το μακιγιάζ στο fashion show της Celia Kritharioti έχει αυτό που θέλουμε να πετύχουμε σε κάθε look μας

Η Haute Couture SS19 Fashion Week στο Παρίσι έχει την τιμητική της αυτή την εβδομάδα και από το beauty μικροσκόπιό μας δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο το fashion show της αγαπημένης μας Ελληνίδας σχεδιάστριας, Celia Kritharioti, "Cirque des Couleurs". Τις πραγματικά εντυπωσιακές δημιουργίες υψηλής ραπτικής για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, συμπλήρωναν ακόμη πιο ιδιαίτερα makeup looks δια χειρός -και φέτος- της MAC cosmetics.

Με key artist τη Μαρία Νικολουδάκη, η ομάδα της M·A·Cδημιούργησε makeup looks που ανέδειξαν τις μοναδικές δημιουργίες της σχεδιάστριας που εκπροσωπεί επάξια την ελληνική μόδα σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ, μεταξύ των διάσημων καλεσμένων ήταν η Maria Borges και η Lena Perminova.

 

Τα makeup looks που δημιουργήθηκαν εκφράζουν τη θηλυκότητα η οποία αποκαλύπτει την παιχνιδιάρική της διάθεση και αναζητά την ελευθερία που επιτάσσει η φύση της. Με τρεις λέξεις: Funny Feminine Beauty.

 

Ακαθόριστες γραμμές, γεμάτες χαρούμενα pastel, αλλά και έντονα χρώματα που σε κάνουν να σκέφτεσαι ότι τελικά it’s so funny being happy! Το μήνυμα δηλαδή που θέλουμε να πετυχαίνουμε σε κάθε μας look. Η παιχνιδιάρικη θηλυκότητα αναδύεται μέσα από ένα αψεγάδιαστο δέρμα, με φυσικό no-makeup αποτέλεσμα, που αφήνει το χρώμα να κερδίσει το «παιχνίδι». Τα χείλη παραμένουν «γυμνά» ενώ οι λάμψεις παίζουν με το φως.

 

Όσο για τα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις ένα παρόμοιο φυσικό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου, σηεμίωσε το M·A·C Studio Face & Body Foundation σε συνδυασμό με το Studio Fix 24h Wear Concealer!