BEAUTY

Η τελευταία συλλογή του Patrick Starrr με τη MAC μυρίζει Χριστούγεννα

Με μότο του «Το μακιγιάζ ταιριάζει σε όλους», ο Patrick Starrr μπορεί να ξεκίνησε την καριέρα του ως φωτογράφος, όμως, σύντομα μυήθηκε στο beauty κόσμο, έγινε makeup artist, vlogger, influencer, beauty guru και να που τώρα κυκλοφορεί την 5η και τελευταία συλλογή του με την αγαπημένη μας MAC.

Και δεν είναι μόνο οι συναρπαστικές, ντυμένες στα γιορτινά κόκκινα -και αυτή τη φορά- συσκευασίες, είναι οι ultra-glam αποχρώσεις σε κραγιόν, pigment, παλέτες, glosses,  που έχουν δημιουργηθεί προκειμένου να ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες. Εξάλλου, όπως λέει και ο ίδιος  «κάθε γυναίκα πρέπει να νιώθει πάντα στα καλύτερά της!» και με αυτή τη συλλογή μπορούμε να το διαβεβαιλωσουμε και εμείς.

 

Τρεις ματ αποχρώσεις κραγιόν, πέντε dazzleglass, τρεις μεταλλικές sparkly αποχρώσεις pigment, δύο παλέτες με 6 σκιές ματιών και ένα bronzer μ αρκετή δόση λάμψης περιλαμβάνονται στην εορταστική συλλογή.

 

Last but not least, από τη συλλογή δεν θα μπορούσε να λείπει η εμβληματική setting powder.

 

 

Η συλλογή θα κυκλοφορήσει στα τέλη αυτής της εβδομάδας και θα είναι διαθέσιμη μόνο online στο www.maccosmetics.gr. Όσες πιστές προσέλθετε.