ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η πιο ανατρεπτική συλλογή μακιγιάζ είναι ήδη στα καταστήματα

Στο mail μιας beauty editor φτάνουν καθημερινά πολλά- κάποιες μέρες- έως και πάρα πολλά- mails που αφορούν σε ολόφρεσκα λανσαρίσματα. Τα περισσότερα εντυπωσιακά, αλλά πάντοτε θα υπάρχουν αυτά που θα της κλέψουν την καρδιά. Και ναι, με το χέρι στην καρδιά- εδώ Βιβή- μπορώ να σου πω πως η νέα συλλογή της MAC με τον Jeremy Scott, που πριν λίγες μέρες προσγειώθηκε στα καταστήματα του αγαπημένου beauty brand, είναι μέσα σε αυτά που θα ήθελε να έχει κάθε editor στο νεσεσέρ της.

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε πριν μερικούς μήνες, όταν ο σχεδιαστής και creative director του Οίκου Moschino, πόσταρε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, την παρακάτω φωτογραφία, δίνοντάς μας μία μικρή γεύση από τη limited edition συλλογή που δημιούργησε με τη MAC.

 

Γνωστός για την ανατρεπτικότητά του και τις πολυτελείς δημιουργίες υψηλής ραπτικής εμπνευσμένες από τις εμμονές της αμερικανικής κουλτούρας, ο Jeremy Scott ανήκει στην κατηγορία των ασυμβίβαστων σχεδιαστών που ακολουθούν φανατικά τα μεγαλύτερα ινδάλματα της ποπ μουσικής και δε διστάζουν να προκαλέσουν – γιατί όχι- και να ωθήσουν τα όρια της μόδας στα άκρα.

 

Κάπως έτσι, καταλαβαίνεις πως τα έντονα χρώματα, η groovy διάθεση, ο αέρας των 80s και 90s αλλά και οι επιρροές από τη μουσική δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη συγκεκριμένη συλλογή. Μια συλλογή γεμάτη ζωηρές αποχρώσεις για τα μάτια, τα χείλη και τα ζυγωματικά που σε προκαλεί να αυτοσχεδιάσεις, δημιουργώντας ατελείωτους χρωματικούς συνδυασμούς.

Η σειρά περιλαμβάνει σκιές για τα μάτια, ρουζ, bronzer, highlighter και αποχρώσεις για τα χείλη.

The next best part, οι προκλητικές hi-tech limited edition συσκευασίες, ειδικά σχεδιασμένες από τον Επαναστάτη της Μόδας, που αποτίουν φόρο τιμής στην εποχή των mixtapes, των κασετόφωνων και της μουσικής που γεννιόταν στους δρόμους μέσα από αστείρευτη δημιουργική έκφραση. Παλέτες σε σχέδιο μεγάλων στερεοφωνικών, CDs και κασετών με πλούσιες αποχρώσεις σε ματ αλλά και πιο σατινέ υφές για κάθε τύπο μακιγιάζ δεν γίνεται να μη σε προκαλέσουν να τις τεστάρεις ακούγοντας  δυνατά τη μουσική.

Όσο για το αγαπημένο item του Jeremy στη συλλογή του με τη MAC απαντά: «Αν πραγματικά πρέπει να διαλέξω, θα επέλεγα το boombox με 29 ζωηρές αποχρώσεις για τα μάτια, Eye Shadow  x 29: Lo-Fi / Jeremy Scott. Είναι τόσο δυνατό και τολμηρό με πολλά διαφορετικά χρώματα. Πραγματικά είναι statement. Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες που αγαπούν και φορούν τα ρούχα μου. Το χρώμα της επιδερμίδας κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικό, εξίσου μοναδική δε, είναι και η προσωπικότητά. Ήθελα τα προϊόντα μου να αντιπροσωπεύουν πολλές διαφορετικές στιγμές και δεν θα ήθελα να αφήσω εκτός κανένα τύπο γυναίκας. Αυτή η συλλογή  προσφέρει μία ποικιλία και ευελιξία, «αγκαλιάζοντας» τόσες πολλές γυναίκες. Εξάλλου αυτός ήταν ο σκοπός.»

 

Κι αν μετά από όλα αυτά τα μάτια σου βγάζουν καρδούλες, δεν έχεις παρά να σπεύσεις σε επιλεγμένα κατάστημα MAC  ή να μπεις στο online shop του brand για να τα αποκτήσεις.

80s are back! Pop, MAC, Fun!