JENNIFER LOPEZ

Πώς θα πετύχεις το απόλυτο summer glow look της Jennifer Lopez

Όταν μιλάμε για glowy makeup looks και celebrities, σίγουρα ένα από τα πρώτα ονόματα που μας έρχονται στο νου είναι αυτό της Jennifer Lopez. Γιατί, αν το καλοσκεφτείς, πόσες φορές δεν έχεις ζηλέψει τις έντονες λάμψεις στα ζυγωματικά της (ξεκάθαρο #highlightergoals); Αν με ρωτάς, με το χέρι στην καρδιά σου απαντάω, όλες! Το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της  σε συνδυασμό με τη δυναμική θηλυκότητα και προσωπικότητά της, αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης και για το δεύτερο στη σειρά “summer glow look” της συλλογής. Μέσα από τη νέα συλλογή JLOxINGLOT της Jennifer Lopez που κυκλοφορεί, η λατίνα star μοιράζεται τα μυστικά της για ένα εντυπωσιακό summer look σε natural αποχρώσεις, δίνοντας ένα πιο ηλιοκαμένο και φυσικό αποτέλεσμα.

A post shared by Inglot Greece (@inglotgreece) on

 

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εμπνευστείς από την πρόταση της Jennifer και να δημιουργήσεις το δικό σου, ξεχωριστό summer look με τα προϊόντα της συλλογής. Πώς; Διάβασε αναλυτικά τα βήματα για να πετύχεις την πιο καλοκαιρινή εμφάνιση αλά JLO.

A post shared by Inglot Greece (@inglotgreece) on

 

A post shared by Inglot Greece (@inglotgreece) on

 

Στο πρόσωπο:

A post shared by Inglot Greece (@inglotgreece) on

 

Δημιούργησε τη βάση με το AMC Face & Body 95 και εφάρμοσε το Beautifier 108 σε μίξη με το AMC Face & Body illuminator 69. Πούδραρε με την HD Pressed Powder J115 και κάνε έντονες φωτοσκιάσεις στα ζυγωματικά, στη μύτη, στα μάτια και ακόμη πιο έντονες στο μέτωπο και τους κροτάφους με την HD Sculpting Powder J137 Cocoa4. Για να δώσεις extra φως στη μύτη, στο πηγούνι και στο μέτωπο, πέρασε τα σημεία με το Coverup & Highlighter Duo 103. Συμπληρωματικά με το έντονο contouring,  ζέστανε το look με το blush J125 Charmed. Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ με έντονο highlighting με το HD highlighter trio J143 Silver Dust.

Στα μάτια:

A post shared by Inglot Greece (@inglotgreece) on

 

Αφού κάνεις έντονη φωτοσκίαση με την HD J137 Cocoa4, τόνισε την εσωτερική και την εξωτερική γωνία με την J311 Café au Lait και την J313 Honey. Ψέκασε το πινέλο σιλικόνης 45s με το Spray Fixer και άπλωσε στο κινητό βλέφαρο το pigment J411 Blazing Rose. Με το πινέλο 48ss κάνε blending στην εσωτερική γωνία των ματιών σου με το pigment J409 και στην εξωτερική γωνία με το J405 Celestial και ολοκλήρωσε με το gel eyeliner J411 Midnight. Τέλος, εφάρμοσε τις Lash Eyelashes και την Viva Las Lashes mascara για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Στα χείλη:

A post shared by Inglot Greece (@inglotgreece) on

 

Για αρχή κάνε περίγραμμα με το soft precision 63 και γέμισε με το lipstick J217 Flamingo. Τέλος,  από πάνω πέρασε το LipGlossy J223 Gold lips.