JENNIFER LOPEZ

Κάν’ το όπως η Jennifer Lopez: 3 τρόποι να φορέσεις την pigment σκιά στα μάτια σου

Αγαπάμε την Jennifer Lopez. Παράλληλα αγαπάμε και τις λάμψεις στο μακιγιάζ μας, είτε αυτές αφορούν στα ζυγωματικά (highlighter) είτε στα μάτια μας (σκιές ματιών). Κάπως έτσι, όταν πέσαμε πάνω στην παρακάτω φωτογραφία της JLO ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος και διπλός, γιατί συνδύαζε τα παραπάνω: λάμψη και Jennifer. Και απ' ό,τι καταλαβαίνεις, δεν γινόταν να μην περάσουμε από το beauty μικροσκόπιό μας τη μαγική pigment σκιά που κρατούσε στα χέρια της και έδινε μία rose gold μεταλλική λάμψη στα μάτια της.

 

Στην πραγματικότητα, οι pigment σκιές είναι πολύ συμπυκνωμένες πούδρες με έντονες χρωστικές ουσίες που προσαρμόζονται στην επιδερμίδα. Δεν δημιουργούν γραμμές και δεν σπάνε εύκολα, αφήνοντας ένα εξαιρετικά έντονο χρώμα.

 

Τώρα, πώς τις εφαρμόζεις; Οι τρόποι είναι απλοί και προσαρμόζονται στις δικές σου συνήθειες. 

Αν έχεις μάθει να δουλεύεις το μακιγιάζ στο πρόσωπό σου με πινέλο, χρησιμοποίησε ένα απλό πινελάκι σκιών, είτε στεγνό, είτε αφού το βρέξεις με λίγο νερό και άπλωσέ το μείγμα πολύ καλά στα βλέφαρά σου. Αν πάλι αισθάνεσαι μεγαλύτερη ασφάλεια να απλώνεις τα καλλυντικά με τα δάχτυλά σου, όπως είδες να κάνει στη φωτογραφία η Jennifer, δοκίμασε αυτόν τον τρόπο. Εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις μία μείξη με το διάφανο υγρό Duraline της Inglot που δεν περιέχει νερό και μπορεί να ενισχύσει το χρώμα οποιασδήποτε πούδρας, μετατρέποντάς την σε αδιάβροχο προϊόν.

Όσο για τη σκιά που φοράει η JLO, δεν είναι άλλη από την Jennifer Lopez Inglot Pure Pigment Eyeshadow στην απόχρωση Blazing Rose, από την πρώτη limited edition συλλογή  της τραγουδίστριας  σε συνεργασία με το παγκόσμιο professional make-up brand, Inglot και μπορείς να τη βρεις στα καταστήματα Inglot.

Κεντρική Φωτογραφία:Instagram/jlo