Έλιωσε το κραγιόν σου από τη ζέστη; Δες πώς θα το επαναφέρεις

Αν ξέχασες το κραγιόν μέσα στο αμάξι και τώρα ετοιμάζεσαι να το πετάξεις, στάσου. Υπάρχει λύση.

Η φάση έχει ως εξής: Μπαίνεις στο αυτοκίνητο να πας στη δουλειά και αφού παρκάρεις, λίγο πριν ανοίξεις την πόρτα να κατέβεις, αποφασίζεις να φρεσκάρεις το κραγιόν σου. Ανοίγεις το νεσεσέρ σου, βγάζεις το κραγιόν και το αφήνεις στο κάθισμα του συνοδηγού ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ή για την ακρίβεια μέχρι να σχολάσεις από τη δουλειά. Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ αισθάνομαι ένα déjà vu κάθε φορά που ανοίγω το tube και αντικρίζω το λιωμένο κραγιόν μου. 

via GIPHY

 

Το ζητούμενο βέβαια σε αυτή την περίπτωση είναι πώς «να σώσεις οτιδήποτε αν σώζεται κι ας έχεις τις συνέπειες του νόμου»  δηλαδή πώς θα κρατήσεις στη ζωή και στο νεσεσέρ σου το λιωμένο κραγιόν σου.

via GIPHY

 

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προμηθευτείς ένα μικρό ξυλάκι και ένα καθαρό μικρό διάφανο βαζάκι (από κάποιο παλιό lip balm), όπου θα τοποθετήσεις το λιωμένο κραγιόν σου. Ωστόσο, αν το κραγιόν σου ωστόσο έχει σταθεροποιηθεί ελαφρώς, φρόντισε να το ζεστάνεις πρώτα μέσα σε ένα μικρό κουταλάκι και αφού λιώσει να το ρίξεις μέσα στο βαζάκι. Στη συνέχεια, τοποθέτησέ το στο ψυγείο μέχρι να πήξει. Το νέο σου κραγιόν είναι έτοιμο και μπορείς να το απλώσεις στα χείλη σου είτε με ένα πινελάκι, είτε με το δάχτυλό σου.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ