ΧΕΙΛΗ

Ένα balm για κάθε ανάγκη των χειλιών σου

Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που λατρεύουν τα κραγιόν και τους αρέσει να δοκιμάζουν διαφορετικές αποχρώσεις σε κάθε περίσταση, τότε θα γνωρίζεις από πρώτο χέρι πως κανένα κραγιόν δεν θα έχει ποτέ τέλεια εφαρμογή, εάν τα χείλη δεν είναι σωστά ενυδατωμένα και περιποιημένα.

Και επειδή τα χείλη κάθε γυναίκας έχουν διαφορετική ανάγκη, η bioten δημιούργησε μια νέα, μοναδική σειρά καινοτόμων lip balms, τη  bioten Lip balms για να καλύψει ακριβώς γι αυτό το σκοπό, ανεξάρτητα από την εποχή και τις συνθήκες. Η νέα σειρά bioten Lip balms, βασίζεται στον αποτελεσματικό συνδυασμό φυσικών συστατικών, που βοηθούν στην προστασία και την αναζωογόνηση των χειλιών με τον πιο εύκολο και άμεσο τρόπο, αφήνοντάς τα απαλά και ενυδατωμένα  όλη μέρα.Κι επειδή ζούμε σε μεσογειακή χώρα, με πολλές ώρες ηλιοφάνειας μέσα στον χρόνο, τα bioten Lip balms έχουν φροντίσει να θωρακίσουν τα χείλη από την ηλιακή ακτινοβολία και τις ακτίνες UVA και UVB, εντάσσοντας φυσικά αντηλιακά φίλτρα στη σύνθεσή τους.

 

Η σειρά αποτελείται από έξι εξειδικευμένα προϊόντα που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες και ταιριάζουν σε όποιο τρόπο ζωής κι αν ακολουθεί η κάθε μία από εμάς! Το ενυδατικό bioten Lip balm “Hydrate my lips!”, το περιποιητικό bioten Lip balm “Shine my lips!” το bioten Lip balm “SOS my lips!” για εντατική περιποίηση, το bioten Lip balm “Sun protect my lips!” που προστατεύει τα χείλη από την ηλιακή ακτινοβολία, το bioten Lip balm “Freshen up my lips!” που χαρίζει φυσική λάμψη και το αναζωογονητικό bioten Lip balm “Revitalise my lips!”.