ΧΕΙΛΗ

Δεν απλώνεται ομοιόμορφα το κραγιόν σου; Ξέρουμε ποιο είναι το βήμα που ξεχνάς

Είτε φοράς καθημερινά κραγιόν, είτε όχι, σίγουρα το να απλώνεται ομοιόμορφα το χρώμα στα χείλη σου είναι κάτι που σε αφορά σε κάθε περίπτωση. Παρόλα αυτά, βλέπεις πως πολλές φορές το να εφαρμόζεις το lip balm δεν αρκεί. Τα χείλη σου μπορεί να δείχνουν ενυδατωμένα αλλά όταν εφαρμόζεις το κραγιόν να δημιουργούνται μπαλώματα. Κάτι κάνεις λάθος- κάποιο βήμα παραλείπεις στην περιποίησή τους.

 

Ποιο είναι αυτό; Η απολέπιση φυσικά. Οι λόγοι είναι ακριβώς οι ίδιοι με αυτούς που την καθιστούν άκρως απαραίτητη και στην επιδερμίδα του προσώπου και του σώματός σου, γενικότερα. Τα νεκρά κύτταρα και γενικότερα τα υπολείμματα μακιγιάζ συσσωρεύονται στις ανώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας των χειλιών μας, κάνοντας το έργο του lip balm/ μάσκας (aka της ενυδάτωσης) δύσκολο μιας και τα θρεπτικά συστατικά «εγκλωβίζονται» και δεν μπορούν διεισδύσουν πιο βαθιά, ενώ το κραγιόν δεν απλώνεται ομοιόμορφα ούτε έχει μεγάλη διάρκεια.

Τι πρέπει να κάνεις; Μία με δύο φορές, λοιπόν, την εβδομάδα βάλε στο πρόγραμμα να κάνεις ένα scrub χειλιών. Κι αν δεν έχεις, εμείς σου δείχνουμε τα 3 αγαπημένα μας αυτή την περίοδο:

Dior Addict Lip Sugar Scrub

 

L’ Oreal Paris Scrub Χειλιών Berry Blast

 

Frank Body Cherry Bomb Lip Scrub