LIPSTICK

Αυτά τα υγρά κραγιόν θα απογειώσουν το γιορτινό look σου

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Σίγουρα ένα κραγιόν μπορεί να αλλάξει το καθημερινό κατά τα άλλα  look σου, αλλά και τη διάθεσή σου. Να προσθέσει χρώμα στο πρόσωπό σου,  να τονώσει την αυτοπέποίθησή σου, να σε κάνει να νιώσεις πιο ξεχωριστή. Άλλωστε,  ιδιαίτερα το κόκκινο κραγιόν, δεν έχει χαρακτηριστεί τυχαία ως το  πιο διαχρονικό όπλο γοητείας που «κρύβει» κάθε γυναίκα στο νεσεσέρ της. Εκτός, όμως,  από τις κλασικές φόρμουλες, τα τελευταία χρόνια, δεν θα σου κρύψω πως μία θέση στην καρδιά αλλά και στο νεσεσέρ μας έχουν κερδίσει επάξια τα υγρά κραγιόν, που φαινομενικά μπορεί να μοιάζουν με gloss αλλά η φόρμουλά τους κάθε άλλο παρά glossy είναι. «Γλιστρούν» ανάλαφρα πάνω στα χείλη, χωρίς να τα αφυδατώνουν, απλώνονται πολύ εύκολα και πλέον μπορείς να τα βρεις σε όποια εκδοχή θέλεις: ματ, ιριδίζουσα, μεταλλική κλπ. Το καλύτερο; Μένουν αναλλοίωτα για ώρες. Κι αν ψάχνεις τα υγρά κραγιόν που θα απογειώσουν το look σου λόγω των ημερών, παρακάτω θα βρεις μερικά από τα αγαπημένα μας.

 

Σημάδι της ελευθερίας και της αυτοπεποίθησής, το νέο υγρό κραγιόν της Lancôme, L’Absolu Lacquer, έρχεται να αναδείξει τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας. Παρά την λεπτόρρευστη υφή του, η μεταξένια, κρεμώδης σύνθεσή του με νερό και έλαια, ντύνει τα χείλη με ένα πέπλο χρώματος απίστευτα λαμπερό που διαρκεί 6 ώρες . Γι’ αυτό και είναι τόσο εύκολο να προσαρμόσεις την ένταση και να δημιουργήσεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Μία στρώση, και τα χείλη καλύπτονται με λαμπερό χρώμα, ιδανικό για κάθε μέρα. Δύο στρώσεις εξασφαλίζουν πιο ζωηρό, πιο έντονο αποτέλεσμα, ενώ τρεις στρώσεις ανεβάζουν την ένταση στο κόκκινο, για χείλη που θα μαγνητίσουν όλα τα βλέμματα. Είναι διαθέσιμο σε 18 αποχρώσεις, οι οποίες καλύπτουν όλο το χρωματικό φάσμα –από το nude ροζ και το εκρηκτικό φούξια μέχρι το φλογερό κόκκινο και το βαθύ μπορντό. Αγαπημένη μας, η φλογερή κόκκινη απόχρωση 134, Be Brilliant.

 

Με συστατικά που τα χείλη σου θα αγαπήσουν,όπως ορυκτά έλαια και βιταμίνη Ε,  εκπληκτικές αποχρώσεις και καινοτόμο απλικατέρ ακριβείας που  έχει σχεδιαστεί με γωνία κλίσης για να γλιστρά πάνω στα χείλη με απόλυτη ευκολία, το νέο Max Factor Colour Elixir Lip Cushion έρχεται να χαρίσει λεία όψη, απαλή υφή και θρέψη, συνδυάζοντας στην ουσία περιποίηση και χρώμα. Η απαλή βελούδινη υφή του απλώνεται εύκολα στα χείλη, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις ακόμη και καθρέφτη. Διατίθεται σε 7 αποχρώσεις. Αγαπημένη μας, η Max Factor Colour Elixir Cushion Shine ‘In Glam 025.

 

Είναι η πιο πρόσφατη beauty άφιξη στην Ελλάδα και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας. Η ανάλαφρη, εξαιρετικά απαλή υφή του Powermatte Lip Pigment της Nars- που θα βρεις αποκλειστικά στα Sephora- δεν αφυδατώνει τα χείλη, προσφέρει βελούδινο ματ αποτέλεσμα και απόλυτη άνεση. Αποτέλεσμα; Απίστευτα πλούσιο χρώμα, αψεγάδιαστο αποτέλεσμα και μεγάλη διάρκεια. Αγαπημένη μας, η nude απόχρωση Get It On.

A post shared by @narsissist on

 

Από τα πιο «σταθερά» αγαπημένα μας , τα υγρά κραγιόν του Οίκου Chanel, Rouge Allure Ink Matte Liquid Lipcolour που περιέχουν θρεπτικά συστατικά και ακαταμάχητο χρώμα στα χείλη. Έχουν βελούδινη υφή, δε βαραίνουν τα χείλη δημιουργώντας ένα σαγηνευτικό αποτέλεσμα, που το μόνο που δεν περνά είναι απαρατήρητο. Αγαπημένη μας, η κοραλί απόχρωση 144 Vivant.

A post shared by CHANEL (@chanelofficial) on

 

Αν πάλι ψάχνεις ένα εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας κραγιόν σε υγρή μορφή, με έντονη μεταλλική λάμψη, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το νέο Diamond Lip Tint της Inglot. Χάρη στην απαλή του σύνθεση με έλαιο άργκαν, διατηρεί τα χείλη απαλά και ενυδατωμένα, χαρίζοντας ταυτόχρονα εξαιρετικά λαμπερό και λείο φινίρισμα. Αγαπημένη μας, η ροζ μεταλλική απόχρωση 107.

A post shared by Inglot Greece (@inglotgreece) on

 

Τέλος, αν θέλεις να δώσεις μία διαστημική λάμψη στα χείλη σου και ένα holographic εφέ, τότε το Grand Illusion Glossy Liquid Lipcolour της MAC είναι αυτό που ζητάς. Εμπλουτισμένο με ιριδίζουσες πέρλες και αφήνοντας μία δροσιστική, αναζωογονητική αίσθηση, κάνει τα χείλη να δείχνουν αμέσως πιο σαρκώδη. Αγαπημένη μας, η Electric Rainbow, μία ιριδίζουσα με ροζ και χρυσαφί περλέ τελείωμα απόχρωση.

 

Καλό Πάσχα με πολλά φιλιά

 

Κεντρική Φωτογραφία:Photo by Charles Sykes/Invision/AP