ΧΕΙΛΗ

5 lip balms που κοστίζουν κάτω από 5 ευρώ

Η επιδερμίδα των χειλιών μας είναι από τη φύση της πολύ λεπτή, με αποτέλεσμα ιδιαίτερα τώρα τον χειμώνα,λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και της εναλλαγής από τους κρύους σε ζεστούς χώρους να εμφανίζει έντονη ξηρότητα και αφυδάτωση. Το να φροντίζουμε, όμως, τα χείλη μας δε σημαίνει απαραιτήτως πως χρειάζεται να ξοδεύουμε μία ολόκληρη περιουσία. Γι' αυτό το λόγο, επειδή γιορτές έρχονται και διακοπές θέλουμε να πάμε (aka κάνουμε από τώρα μία σχετική οικονομία) σου προτείνουμε 5 αγαπημένα lip balms κάτω από 5 ευρώ.

Sephora Coconut lip balm

 

(4,95 €)

Γλιστρά πάνω στα χείλη προσφέροντάς τους θρέψη και καταπράϋνση

Liposan Soft Rosé

 

(1,80 €)

Τονίζει και ενισχύει τη φυσική ομορφιά τη φυσική ροδοκόκκινη απόχρωση των χειλιών μας, με έναν τόνο απαλού ροζ χρώματος και μία απαλή, φωτεινή λάμψη.

Fresh Line Θεραπεία Χειλιών για καταπραϋνση (Βανίλια)

 

(4,90€)

Με χαμομήλι, αλόη & καλέντουλα, καταπραΰνει τα χείλη προσφέροντάς τους αποτελεσματική ενυδάτωση και ανακούφιση, αφήνοντάς τα μαλακά.

Jowae Baume Levres Nourrissant (Θρεπτικό Balm χειλιών για ξηρά ή ταλαιπωρημένα χείλη)

 

(3,52€)

Με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, θρέφει, προστατεύει και ανακουφίζει τα σκασμένα χείλη

Apivita Lip Care με πρόπολη

 

(4,95 €)

Το έλαιο πρόπολης προσφέρει αντισηπτικές και επανορθωτικές ιδιότητες, ενώ παράλληλα, το ελαιόλαδο, το μελισσοκέρι, το βούτυρο κακάο, το βούτυρο καριτέ, το καστορέλαιο και οι εστέρες jojoba ενυδατώνουν και μαλακώνουν τα χείλη.