CHANEL

Η Lily-Rose Depp θα σε εμπνεύσει για το επόμενο μακιγιάζ σου

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Μοντέλο, ηθοποιός, μούσα του Οίκου Chanel και ένα από τα It-Girls της εποχής που εμπνέουν με το στιλ, τη νεανική τους φρεσκάδα και τη φυσική ομορφιά τους. Κι όταν γονείς σου είναι ο Johnny Depp και η Vanessa Paradis, σίγουρα υπάρχει ένα έμφυτο ταλέντο και μία φινέτσα που δικαιολογείται εκ γονιδίων. Ο λόγος για τη Lily-Rose Depp, η οποία μετά την καμπάνια  για το άρωμα  N°5 L'EAU της Chanel και τα  gloss του brand, πρωταγωνιστεί στο έκτο επεισόδιο της πετυχημένης σειράς video, Chanel Beauty Talks.

 

Η Lily συναντά την Lucia Pica, Global Creative Makeup and Color Designer του γαλλικού οίκου και μαζί δημιουργούν εύκολα makeup looks για κάθε ρόλο που αποφασίζει να υιοθετήσει η πρώτη. Εξάλλου,το μακιγιάζ για την ίδια είναι ένας τρόπος-μέσο να πειραματίζεται με νέους ρόλους και χαρακτήρες.

A post shared by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) on

 

 

Κάπως έτσι, στο παρακάτω βίντεο θα τη δεις να «μεταμορφώνεται» σε σύγχρονη συγγραφέα που ετοιμάζεται για το πρώτο best seller της  και να ζητά τη βοήθεια της Lucia  για το σωστό μακιγιάζ που πρέπει να «ντύσει» το ρόλο της. Και οι δύο μοιράζονται την έμπνευσή τους και δίνουν tips έχοντας ως βασικό σύμμαχό τους, το νέο Chanel Rouge Coco Lip Blush, που έχει ματ φόρμουλα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα χείλη και τα μάγουλα.

Κεντρική Φωτογραφία:Photo by Evan Agostini/Invision/AP