BEAUTY

Η Lily-Rose Depp έκανε το πιο ανατρεπτικό, για τα δεδομένα της, μακιγιάζ

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

«Το μήλο κάτω από τη μηλιά έπεσε» και στην περίπτωση της  Lily-Rose Depp, η φράση ταιριάζει φίνα.  Γιατί όταν γονείς σου είναι ο Johnny Depp και η Vanessa Paradis, το DNA σου δε γίνεται να σε απογοητεύσει. Είναι κομψή, έχει φυσική ομορφιά και αρκετά low profile, έχει χαρακτηριστεί «It girl» και η σύνδεση του ονόματός της με τον οίκο Chanel  (μούσα του Οίκου) την καθιέρωσε στο χώρο ως ένα κορίτσι με προσωπικότητα και στιλ.

Όσο αφορά στο μακιγιάζ της, η Lily είναι ένα κορίτσι που αποφεύγει τις υπερβολές και ουκ ολίγες φορές την έχουμε δει με no- makeup looks ακόμη και στο κόκκινο χαλί πολλών επίσημων events. Αυτός είναι και ο λόγος που όταν την είδαμε με το παρακάτω μακιγιάζ παραξενευτήκαμε.

Δες ακόμη: Η Kim Kardashian μόλις υιοθέτησε το πιο hot κούρεμα του 2019

Για να γιορτάσει τα 20 γενέθλιά της, το νεαρό supermodel επέλεξε με τη βοήθεια του makeup artist Sam Visser, ένα έντονο cat eye look που ξέφευγε από τα συνηθισμένα.

Στην ουσία αυτό που έκανε η Lily ήταν να συνεχίσει τη γραμμή του cat eye με ένα μαύρο μολύβι κάτω από το κόκκαλο των φρυδιών της.

Όσο για τα χείλη της, μια ματ nude απόχρωση ήταν αυτή που κράτησε την ισορροπία στο look. Πραγματικά, εμάς, πολύ μας άρεσε!

Κεντρική Φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP