BEAUTY TIPS

Ξέρεις ότι η αισιοδοξία τονίζει τη φυσική ομορφιά;

Το νέο beauty trend έρχεται από το Παρίσι και από την υπέροχη Γαλλίδα δημοσιογράφος μόδας, Alexandra Golovanoff, που κάθε αφορμή για χαμόγελο είναι πολύ σημαντική. Το μυστικό της αθεράπευτης αισιοδοξίας της; Να δίνει πάντα τον καλύτερό της εαυτό, να τολμά και να μην παίρνει πολύ στα σοβαρά καθημερινότητά της. Μ' αυτά και μ' αυτά αναδεικνύεται κι η φυσική ομορφιά της.

Η αισιοδοξία είναι κάτι που επιλέγουμε να «φορέσουμε», να υιοθετήσουμε, να χρησιμοποιήσουμε, να κάνουμε φίλη κολλητή. Είναι μαγικό να είμαστε όμορφες με τους δικούς μας όρους.

Μέσα από το ευφάνταστο βίντεο η Alexandra Golovanoff δείχνει να εστιάζει, αλλά και τελικά να επιλέγει για την καθημερινότητά της χρώμα στα ρούχα και αισιοδοξία στο στυλ. Διασκεδάζει με τις μικρές απολαύσεις, όπως το να απλώνει νωχελικά την ενυδατική της στο πρόσωπο και μέσα από την αφή μιας τέλειας, βελούδινης κρέμας, όπως αυτής που έχει η Lift Integral της Lierac, δείχνει να φιλτράρει τις ανάγκες της δείχνοντας πιο γοητευτική από ποτέ.

 

Έτσι απλά, η ομορφιά τονίζεται, αναγνωρίζεται κι αποθεώνεται σε λίγα λεπτάκια, μέσα από μικρές κινήσεις που κάνουν την κάθε μέρα αλλιώτικη.

εις το επανιδείν