LADY GAGA

Η Lady Gaga άλλαξε δύο φορές απόχρωση στα μαλλιά μέσα στην εβδομάδα και απλά τη λατρεύουμε

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Η αλήθεια είναι πως καιρό είχε να μας απασχολήσει με καποια  εκκεντρική εμφάνισή της, σε σημείο που πιστέψαμε πως έχει κάνει στροφή στο στιλ της. Όμως, η  Lady Gaga ζει για να προκαλεί και οι τελευταίες αλλαγές στο hairlook της το αποδεικνύουν περίτρανα. Γιατί, δεν αρκέστηκε να αλλάξει μία φορά χρώμα στα μαλλιά της μέσα στην εβδομάδα, αλλά δύο.  Γιατί Lady είναι αυτή και ό,τι θέλει κάνει.

 

Έτσι, στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας  είδαμε να αποχωρίζεται το all time classic ξανθό της και να κάνει το ντεμπούτο της στο Instagram του αρραβωνιαστικού της, Christian Carino, με μία απαλή μωβ, λιλά απόχρωση. Αν και ντυμένη casual, με αυτό το χρώμα στα μαλλιά της ήταν λες και βγήκε από παραμύθι.

View this post on Instagram

fountain of kindness.

A post shared by @ christiancarino on

 

Όμως, η βασίλισσα δεν έμεινε εκεί. Το λιλά ήταν μόνο η αρχή, γιατί μέσα στο Σαββατοκύριακο η πρωταγωνίστρια της πιο πολυσυζητημένης ταινίας της χρονιάς, «Ένα Αστέρι Γεννιέται» άλλαξε ξανά απόχρωση. Αυτή τη φορά πόζαρε στη σκάλα του αεροπλάνου με το σκύλο της έχοντας ένα ασημένιο- γκρι hairlook, που πολύ μας άρεσε.

 

Λιλά, γκρι ή ξανθό; Ό,τι και να κάνει Lady (Gaga) είναι μόνο μία. Oκ, το λιλά μας άρεσε πολύ η αλήθεια είναι.

Κεντρική Φωτογραφία:Photo by Jordan Strauss/Invision/AP