KRIS JENNER

Η Kris Jenner κάνει το πρώτο της makeup tutorial στο Youtube

Photo by Rich Fury/Invision/AP

Μετά τις κόρες της, Kim, Kylie, Kourtney και Khloe, η μεγαλύτερη της οικογενείας των Kardashian, Kris Jenner, με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, αποφάσισε να συνεργαστεί  με τα Kylie Cosmetics- το brand της Kylie- και να λανσάρει τη δική της σειρά καλλυντικών με το όνομα Kris Cosmetics. Η σειρά περιλαμβάνει δώδεκα περίπου καλλυντικά, όπως μία παλέτα σκιών, ρουζ, παλέτα highlighter, ένα σετ από υγρά κραγιόν με ματ, σατινέ και glossy φινίρισμα, κρεμώδη κραγιόν και μολύβια χειλιών, όλα limited edition.

 

Μάλιστα η επίσημη ανακοίνωση έγινε όταν η Kris αποφάσισε να «χακάρει» το λογαριασμό των KylieCosmetics στο Instagram, πριν λίγες μέρες.

 

Αυτή τη φορά, η μαμά Kardashian προχώρησε ένα βήμα παρακάτω και αποφάσισε να παρουσιάσει τη νέα συλλογή μέσα από ένα 24λεπτο makeup tutorial παρέα με τον ένα και μοναδικό Patrick Starrr. Το βίντεο ξεκινά με την Kris και τον Patrick να κάθονται δίπλα δίπλα, να φορούν τα ίδια γυαλιά ηλίου και να κάνουν το ίδιο χτένισμα. Στη συνέχεια ακολουθεί το μάθημα μακιγιάζ. Πάτα play στο βίντεο.

 

Όσο για το τελικό αποτέλεσμα, δε θα μπορούσε να είναι άλλο από το signature smokey eye look σε γήινες αποχρώσεις και τα nude χείλη της Kris.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Rich Fury/Invision/AP