BEAUTY

Μία κρέμα για κάθε ανάγκη των ματιών σου

Πρησμένα μάτια, αφυδάτωση, μαύροι κύκλοι, ρυτίδες, αντιαισθητικές σακούλες, κουρασμένο βλέμμα, σημάδια κούρασης. Δεν είναι μόνο το ξενύχτι και η έλλειψη ύπνου. Είναι οι άπειρες ώρες μπροστά από μία οθόνη υπολογιστή ή κινητού (aka η έκθεση στο μπλε φως), είναι η κούραση που συσσωρεύεται, τα χρόνια που περνούν κυριολεκτικά μπροστά από τα μάτια σου. Δεν είσαι μόνη , όμως.

Τα Εργαστήρια Lierac εμπνεύστηκαν από την περιοφθαλμική αισθητική ιατρική και δημιούργησαν τη σειρά στοχευμένης περιποίησης ματιών Diopti, με πεπτίδια μπλε φωτός για να προστατεύουν τα μάτια και το περίγραμμά τους, αντιμετωπίζοντας στοχευμένα και άμεσα κάθε ένα από τα παραπάνω προβλήματα. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνεχίσεις την ανάγνωση και να βρεις την «αγωγή» Diopti που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

 

Για τους μαύρους κύκλους

Σε αυτή την περίπτωση να ξεκαθαρίσουμε πως δεν μιλάμε μόνο για τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, αλλά  για τους μπλε και πιο βαθιούς στις εσωτερικές γωνίες των ματιών μας. Εμπνευσμένο από τις ενέσεις υαλουρονικού οξέος που προσφέρει τριπλή δράση για την καταπολέμηση των τριών τύπων κύκλων κάτω από τα μάτια: μπλε, μαύροι και βαθιοί και με σύνθεση εμπλουτισμένη με πεπτίδια κατά του μπλε φωτός για προστασία από τις κυτταρικές βλάβες στην περιοφθαλμική περιοχή, η λεπτόρρευστη κρέμα φωτεινότητας Diopticerne, μειώνει την επιφάνεια και το χρώμα των μαύρων κύκλων μετά από 28 ημέρες. Αποτέλεσμα; Άμεσα πιο φωτεινή και λαμπερή επιδερμίδα.

Για τα σημάδια κούρασης

Πρησμένα μάτια, πτυχώσεις και κύκλοι κάτω από τα μάτια. Η λύση έχει όνομα:  Dioptifatigue. Στην ουσία πρόκειται για μία πολύ δροσερή κρέμα- τζελ που αναζωογονεί την επιδερμίδα και βασίζεται στην αισθητική τεχνική της μεσοθεραπείας προσφέροντας γρήγορη καταπολέμηση των σημαδιών κούρασης. Με την επανειλημμένη χρήση, αυτά τα αποτελέσματα ενισχύονται, ώστε το δέρμα να είναι πιο ανθεκτικό στα σημάδια της κούρασης.

A post shared by Lierac Hellas (@lierac_hellas) on

 

Για τις σακούλες

Εδώ η εξειδικευμένη πρόταση DIOPTI δεν είναι άλλη από το λειαντικό και άκρως δροσερό τζελ Dioptipoche που μιμείται την αισθητική τεχνική της βλεφαροπλαστικής και καθίσταται κατάλληλο και για τους τρεις τύπους σακκούλας: για τις σακκούλες λόγω κατακράτησης υγρών, λόγω συσσωρευμένου λίπους και λόγω χαλάρωσης. Μέσα στα βασικά ενεργά συστατικά του, η πιπερόριζα που δρα αποσυμφορητικά και ενισχύει την κυκλοφορία.

A post shared by Lierac Hellas (@lierac_hellas) on

 

Για τις ρυτίδες

Dioptiride: Πρόκειται για την πλούσια στην υφή της κρέμα killer- filler της σειράς που εκτός από τα πεπτίδια κατά του μπλε φωτός, περιέχει το εξαπεπτίδιο Botox-like (βασίζεται στην αισθητική τεχνική των ενέσεων botox) δρώντας κατά των βαθιών ρυτίδων, των γραμμών έκφρασης και αφυδάτωσης. Μετά τις 7 ημέρες, οι ρυτίδες είναι λιγότερο ορατές και η επιδερμίδα γίνεται πιο λεία, ελαστική και ενυδατωμένη.

 

Και μην ξεχνάς! Happy girls are the prettiest

A post shared by Lierac Hellas (@lierac_hellas) on